Omnikanal

Förena fysisk butik och e-handel till smartare handel

För att jobba smartare bör kassa, e-handel och betalningar automatiskt synkas med affärssystem och bokföring. Då får man rätt flöden i fysisk butik och undviker dubbelbokföring vid click&collect.

Olika kassasystem för olika behov

Utifrån handlarnas olika behov har Starweb tagit fram en sömlös omnikanalupplevelse tillsammans med utvalda kassaleverantörer för en betydligt enklare administration.

Utnyttja samspelet mellan kanalerna vare sig köpet sker i fysisk butik eller e-handel. Vi hjälper dig igång så klart!

Hogia Retail och Hogia Smart

Hogia Retail passar medelstora handlare där produkter, varianter och lagersaldo synkas från Hogia, och order synkas från Starweb. Stöd för multilager och inköpsfunktioner.

Hogia Smart passar mindre handlare där produkter, varianter, lagersaldo och order synkas från Starweb till Hogia. Hogia Smart är ett lättanvänt allt-i-ett system med färre funktioner.Hogia Retail och Hogia Smart

Boxnet kassa och Fortnox

Boxnet kassasystem är webbaserat och precis som Fortnox affärssystem passar det för den lilla butikens ändamål såväl som den stora butikskedjans.

Både Starweb och Boxnet är certifierade partners till Fortnox. Med kunder som Löplabbet, Malmströms och Footway finns det alla möjligheter att växa.

Kvalitativ sökordsannonsering

För att skapa en hög konverteringsgrad med Google Adwords krävs det kunskap och långsiktig planering. Vi hjälper dig med all SEM från sökordsanalys, åtgärdsplan, A/B testning, månatliga förbättringar och resultatuppföljning.

Hitta rätt besökare, driv kvalitativa leads och omvandla de till kunder.

SEM, kvalitativ sökordsannonsering

Långsiktig sökmotoroptimering

SEO är ett kontinuerligt arbete som justeras i takt med att Google ändrar spelplanen. Vi hjälper dig med all On Page SEO från sökordsanalys, åtgärdsplan, månatliga förbättringar och resultatuppföljning.

Med fokus på konvertering kan alla sorters konverteringar öka.

SEO, långsiktig sökmotoroptimering

PREMIUM

Förena fysisk butik och e-handel till smartare handel

Demo