Omnikanal

Förena fysisk butik och e-handel till smartare handel

Med en fysisk butik behöver kassa, e-handel och betalningar automatiskt synkas med affärssystem och bokföring för att få rätt flöden och undvika dubbelbokföring vid click&collect.

Olika kassasystem för olika behov

Efterfrågan på smarta omnikanallösningar är hög. Beroende på dina behov har Starweb tillsammans med olika kassaleverantörer tagit fram en sömlös omnikanalupplevelse med betydligt enklare administration.

Utnyttja samspelet mellan kanalerna vare sig köpet sker i fysisk butik eller e-handel. Vi hjälper dig igång så klart!

Hogia Retail och Hogia Smart

Hogia Retail passar medelstora handlare där produkter, varianter och lagersaldo synkas från Hogia, och order synkas från Starweb. Stöd för multilager och inköpsfunktioner.

Hogia Smart passar mindre handlare där produkter, varianter, lagersaldo och order synkas från Starweb till Hogia. Hogia Smart är ett lättanvänt allt-i-ett system med färre funktioner.Hogia Retail och Hogia Smart

Boxnet kassa och Fortnox

Boxnet kassasystem är webbaserat och precis som Fortnox affärssystem passar det för den lilla butikens ändamål såväl som den stora butikskedjans.

Både Starweb och Boxnet är certifierade partners till Fortnox. Med kunder som Löplabbet, Malmströms och Footway finns det alla möjligheter att växa.

PREMIUM

Förena fysisk butik och e-handel till smartare handel

Demo