Samla alla delar av din e-handel hos oss

Söker du en partner som kan hjälpa dig komma igång och utveckla din e-handel? Då har du kommit rätt. Hos oss kan du samla alla delar av din e-handel och utnyttja kraften i att ha en mix av olika specialistkompetenser under ett och samma tak – från plattform till strategi, design och digital marknadsföring. Vi ser dessutom till att anpassa vår lösning så att den passar just dig och dina behov.

E-handelsplattform

Vår e-handelslösning ger dig en fullmatad verktygslåda för att du ska kunna ta din e-handel till nästa nivå. Oavsett segment, marknad eller bransch ser vi till så att du kan spara värdefull tid och kan fokusera på det som betyder mest – din verksamhet.

Läs mer om vår e-handelsplattform
Digital marknadsföring

Låt oss hjälpa dig med din digitala marknadsföring! Våra digitala specialister hjälper dig att synas på rätt ställe och få rätt trafik till din e-handel – oavsett om den är organisk eller betald. Tillsammans ser vi till att stärka ditt varumärke och kännedomen kring det, oavsett om det är på Instagram, Facebook eller Google.

Vi är även en certifierad Google Partner, vilket innebär att du som kund kan känna dig trygg i att vi har både kompetens och resultat att luta oss tillbaka mot.

Läs mer om våra tjänster inom digital marknadsföring
Onboarding

Tillsammans med vårt onboarding-team ser vi till att ni kommer igång med er e-handel hos oss på bästa sätt. Vi är med dig hela vägen från start till lansering och ser till så du har alla verktyg du behöver för att kunna ta din e-handel dit du vill.

Läs mer om onboarding
Tillägg

En del av vår filosofi är att våra funktioner ska vara matchas efter era behov. 

CTA

Ta dina första steg på en strålande e-handelsresa!

Vår ambition är att du ska samla alla delar av din e-handel hos oss – från plattform till design och digital marknadsföring.

Läs mer om de olika delarna vi kan hjälpa dig med. Har du några frågor eller vill bolla en idé med oss? Kontakta oss, så hjälper vi dig mer än gärna.