Välkommen till en automatiserad e-handel

Vi hjälper dig minska tiden du lägger på administration och öka din försäljning. Säg hej till automation, skalbarhet och användarvänlighet!

Varför välja Starweb?

Välj en e-handelsplattform som ger dig verktygen att växa, spara tid och bygga långsiktiga kundrelationer.

Spara viktig tid

En av våra grundpelare är att du ska kunna spara tid – som du istället kan lägga på att utveckla kundrelationer. Detta genom automatiserade flöden och smarta kopplingar.

Vi hjälper dig växa

Vi har allt du behöver för att din e-handel ska växa. Låt oss hjälpa dig med sökmotoroptimering, annonsering eller en professionell design.

Gedigen erfarenhet

Vi har jobbat med e-handel i mer än 20 års tid och är rätt så säkra på vår sak. Dessutom är vi inte rädda för att ligga i framkant vad gäller funktionalitet.

Priser
Användarvänligt

"Jag är mycket nöjd med Starweb! Försäljningen har tydligt ökat sedan vi bytte till Starweb. Vår nya e-handel är mycket snyggare än vår tidigare open-source lösning, och mer användarvänlig för både admin och kund. Supporten ger supersnabb respons, med kompetent och vänlig hjälp."

Pamela Brandt
Light Your Fire
Snabb support

"Har varit kund hos Starweb sedan 2007. Anledningen är att plattformen är mycket användarvänlig. Jag får snabbt svar på mina frågor från supporten och blir bra och trevligt bemött både i telefon och IRL. Varför byta till någon annan plattform, när man redan har den bästa?"

Josef Malmgren
Josema
Smarta lösningar

"Nu har jag använt mig av Starwebs e-handelslösning i 6 år och jag upplever att de ständigt utvecklar sin produkt och förkommer mig ofta med smarta tips och lösningar för att jag ska kunna fokusera på det jag tycker är kul – kundkontakt och försäljning!"

Theresia Törnroth
It's Design

Några utvalda case

"Kompetent personal och lättarbetad plattform"

Verktygshandlarn har varit med sedan deras e-handelsresa startade 2014.

"Med handen på hjärtat hade vi aldrig kommit såhär långt utan Starweb då vi var helt gröna på detta med e-handel när vi startade."

Verktygshandlarn
Läs caset

"Har varit hos Starweb sedan start"

Färjestadens Cykelaffär har anor sedan tidigt 1900-tal och 2009 startade de sin e-handel hos oss.

"Starweb har bra support, är lätta att jobba med och det är enkelt och smidigt att lägga upp produkter och egna sidor."

Fredrik, Färjestadens Cykelaffär
Läs caset