Gå tillbaka

Shipmondo

Shipmondo är en komplett fraktlösning som automatiserar och optimerar din order- och frakthantering, så att du kan ta ditt företag till nya höjder.

Med Shipmondo kan du enkelt boka frakt över transporter och landsgränser till attraktiva fraktpriser. Välj mellan populära transportörer på Shipmondos avtal, såsom UPS eller DHL Freight, eller skapa din egen fraktöverenskommelse med dina föredragna transportörer.

Shipmondo arbetar hårt för att göra det enkelt, billigt och snabbt för företag att hantera order, skapa försändelser, plocka och packa på lagret och skriva ut paketetiketter. Det finns inga krav på åtaganden, dolda avgifter eller prenumerationer, och alltid gratis support – du betalar endast för din förbrukning.

Starweb + Shipmondo

Koppla ihop din Starweb-butik med Shipmondo och spara tid på manuellt arbete. Med en integrationslösning importeras dina order automatiskt till ditt Shipmondo-konto, så att du snabbt kan skapa försändelser och skriva ut paketetiketter.

Med Shipmondo får du tillgång till flera gratis funktioner, som Shipmondo Order Management, där du kan skriva ut plocklistor, skapa leveranser, skriva ut fraktsedlar och ta ut pengar direkt från ditt Shipmondo-konto. Du får också gratis tillgång till Shipmondo Return Portal, så att du kan göra returprocessen enkel och tydlig för både dig och dina kunder.

Du kan anpassa Shipmondo efter dina behov och välja exakt de funktioner du vill använda. Du har tillgång till alla funktioner från dag ett, utan krav på prenumeration eller bindningstid.

Om Shipmondo 

Med över 50 000 kunder är Shipmondo en av de största fraktportaler i Norden. Sedan starten 2014 har deras uppdrag varit att göra frakt- och orderhantering så enkelt, snabbt och tydligt som möjligt för företag genom att dra nytta av digitala möjligheter och tekniker.

Det är superenkelt att komma igång med att effektivisera din order- och frakthantering genom Shipmondo. Allt som krävs är att du skapar ett gratis konto och integrerar din Starweb-butik.

Om du vill komma i kontakt med Shipmondo kan du antingen besöka hemsidan eller maila till support@shipmondo.com

Besök Shipmondos hemsida