Gå tillbaka

Hello Retail

Inom e-handel spelar personlighet allt större roll, utöver att sticka ut från konkurrenterna. Det är därför Hello Retail med hjälp av AI har tagit fram en mjukvara som anpassar och optimerar varje kundupplevelse i din butik. I det långa loppet innebär det att du kan öka konverteringen, höja snittordervärdet, förbättra relationen till kunderna och även öka deras upplevelse. Hello Retail har flera olika lösningar för dig som har en e-handel och antingen kan du använda dem var för sig – eller tillsammans. 

Starweb + Hello Retail

För dig som har en butik hos Starweb innebär det att du enkelt kan koppla på Hello Retails verktyg till din e-handel. Ett urval av dessa verktyg är följande: 

  • Personaliserade och automatiska mailutskick
  • Produktrekommendationer
  • En dynamisk sökfunktion

Med Hello Retails automatiska utskick kan du enkelt påminna kunder om deras kundkorgar, eller skicka en produktrekommendation. Du kan även skicka ut när en produkt har fått sänkt pris. 

Samarbetet mellan Hello Retail och Starweb möjliggör en enkel integration för dig som har en e-handel hos Starweb. Det är även väldigt enkelt att komma igång!

Om Hello Retail 

Med hjälp av AI får Hello Retail besökare att bli betalande kunder åt sina partners varje dag, tack vare bland annat produktrekommendationer och den dynamiska sökfunktionen. Hello Retail finns tillgängliga på över 1800 e-handelsplattformar och har skapat miljarder av personaliserade e-handelsbesök. 

Besök Hello Retails hemsida