Gå tillbaka

Packflow

Packflow automatiserar leverans- och frakthantering. Med deras direktkoppling hanterar du alla bokningar, sändningar och transportörer på ett och samma ställe, oavsett var du säljer. 

  • Gratis upp till 50 fraktbokningar per månad
  • >50 fraktbokningar endast en mindre avgift per fraktbokning
  • Ingen månadsavgift
  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppsägningstid

Starweb + Packflow

Med några klick skapar du alla nödvändiga dokument som etiketter, frakthandlingar, tulldokument, följesedlar, pack- och plocklistor. Bokningen (EDI) skickas automatiskt till transportören. Resultatet är en smidig och korrekt leverans varje gång och logisk överblick av hela processen från inkommen till packad och levererad order. 

Packflow arbetar med de främsta transportörerna på den svenska marknaden, som DHL, Postnord, Budbee, för att nämna några. Prismodellen är enkel och lättförståelig – de tar en avgift per bokning, inget annat.

Om Packflow

Teamet på Packflow har arbetat hands-on med alla aspekter av e-handel under mer än 20 år. Denna erfarenhet ligger till grund för Packflows vision att göra fraktbokning enkelt och friktionsfritt, till en låg kostnad.

Är du intresserad av att minska kostnaderna och förenkla dina fraktbokningar? Kontakta Packflow på telefon 042-4002030 eller e-post info@packflow.se för att diskutera en lösning för er.

Besök Packflows hemsida