Gå tillbaka

Fortnox

Fortnox hjälper företag starta, växa och utvecklas. Tack vare smarta kopplingar till Starweb, och många andra system och lösningar backar de dig i ditt företagande. Hos Fortnox kan du bygga ditt eget affärssystem som jobbar för dig, så du kan fokusera på din e-handel och dina kunder.

Fortnox hjälper dig med företagets administration, finansiering, insikter och tillväxt.

De erbjuder digital och automatiserad bokföring, fakturering och möjligheten att integrera system för en sömlös helhet. 

Starweb + Fortnox

Starweb är direkt sammankopplat med Fortnox och ingår i alla Starweb-butiker. Du väljer själv om Fortnox eller Starweb ska vara styrande för en optimal hantering av produkter och order. Oavsett vilket ni väljer så får ni automatiska orderflöden, vilket till minimal administration för er del. 

Du väljer helt själv ifall du vill använda Fortnox som ett smidigt bokföringsprogram eller om du vill använda det som en komplett omnikanallösning. 

  • Om Starweb är styrande finns produktvarianter samt automatiska orderflöden.
  • Om Fortnox är styrande saknas stöd för produktvarianter, då man kan manuellt koppla samman enskilda produkter till variantprodukter i Starweb. 

För dig som Starwebkund och som använder Fortnox finns flera funktioner utvecklade för att din e-handel ska blomstra. Bland annat erbjuder Fortnox stöd för flera prislistor, så du kan arbeta med exempelvis VIP-kunder eller B2B. Dessutom kan du enkelt använda dig av valfritt kassasystem som är kopplat till Fortnox – allt för att automatisera ytterligare.

Om Fortnox 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Med smarta tekniska lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är Fortnox ett nav för företagande i Sverige. Deras vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Se till att skaffa dig sömlösa flöden och ett försprång till framgång. Prata med os på Starweb för ett bra erbjudande. Och du – givetvis hjälper Fortnox dig att flytta. 

Besök Fortnox hemsida