Gå tillbaka

Ongoing

Är det dags att effektivisera lager och logistikhantering? Ongoing WMS är ett kompetent lagersystem för logistikintensiva företag som växande e-handlare med eget lager, eller e-handlare som vill outsourca till TPL.

  • Automatiska orderflöden: Effektivisera orderhanteringen
  • Komplett lagersystem med lagersaldo, inköpsorder, statistik, track & trace
  • Återrapportering av kollinummer till kund
  • Stöd för många ERP och TA-system, bland annat nShift
  • Använd mobil enhet för scanning och inventering

Starweb + Ongoing 

Som e-handlare hos Starweb är det enkelt att komma igång med Ongoing WMS genom att använda den färdiga integrationen. Lagersystemet hjälper till att automatisera lager, plockning, hantera returer, inleveranser m.m. Ongoing WMS är webbaserat, enkelt att använda och går snabbt att lära sig. Det finns integrationer med flertalet transport- och affärssystem.

Om Ongoing 

Ongoing är ett snabbväxande mjukvaruföretag som specialiserar sig på ett molnbaserat lagerhanteringssystem, ett så kallat Warehouse Management System (WMS), särskilt utvecklat för logistikintensiva företag. Produkten Ongoing WMS är både enkel att lära och implementera samt har ett brett ekosystem av integrationer till andra applikationer tack vare moderna och standardiserade API:er. Ongoing är idag Nordens ledande molnbaserade WMS och har en stark internationell närvaro med kunder i över trettio länder.

Besök Ongoings hemsida