Gå tillbaka

Rule

Idag är det viktigare än någonsin att särskilja sig från sina konkurrenter, samtidigt som den personliga relationen mellan dig och dina kunder är A och O. Det är där den personaliserade marknadsföringen kommer in i bilden – och så även Rules plattform. Rule erbjuder en användarvänlig kommunikationsplattform som tillåter dig som e-handlare att segmentera den information som går ut till dina kunder.

Sättet Rule skapar mervärde på är personliga utskick. Det gör att du genom personlig marknadsföring kan öka din försäljning och även antalet återkommande kunder. 

Dessutom finns Rule med dig under resans gång och ger alltid service av högsta kvalitet. Genom sin gedigna expertis kommer Rule vara en värdefull rådgivare till alla anslutna e-handlare. 

Starweb + Rule 

Tack vare den smarta integrationen mellan plattformarna kan du som kund hos Starweb enkelt använda Rules tjänster. Det är även enkelt att komma igång, så du kan på nolltid börja skicka ut såväl mailutskick som sms. 

Som ett led i personaliserad marknadsföring och relevansen gentemot dina kunder är det enkelt att segmentera och filtrera vilken information som ska till vilken kund. Dessutom plockar Rule in den information du behöver för att kunna skapa relevanta kampanjer och utskick, så att du på ett enkelt sätt kan personalisera hela kundresan.

Om Rule

Rule har en internationell kundbas med företag och organisationer som rör sig mellan olika branscher och storlekar. Sedan starten 2007 har ambitionen varit att hjälpa sina e-handlare att kommunicera och vara relevanta för slutkunderna – vilket de hjälper dem med varje dag.

Besök Rules hemsida