Gå tillbaka

Nets

Nets Easy Checkout bygger på att du ska kunna ge dina kunder en enkel betalningsupplevelse, samtidig som din administration hålls smidig. Just checkout-upplevelsen är en av de viktigaste delarna i en e-handel, eftersom det sista man vill är att kunder överger sitt köp på grund av att den är komplicerad. 

Utöver att Nets Easy Checkout erbjuder de mest populära betalsätten så finns även möjligheten att ha flera olika valutor, som exempelvis euro och dollar. För dig som har butiker i de nordiska grannländerna erbjuds även DKK och NOK. 

Starweb + Nets 

Nets Easy Checkout finns förinstallerad i alla våra butiker, vilket gör det väldigt enkelt för dig som kund att komma igång. Du väljer själv vilka betalsätt som ska finnas i just din butik, där kortbetalning, faktura och delbetalning enbart är några exempel. 

Dina kunder kan även spara sina uppgifter inför nästa gång, så betalningen går på ett klick nästa gång de handlar från dig. Du kan dessutom anpassa checkouten så den blir enhetlig med resten av din butik. Det resulterar i en bättre köpupplevelse – och konvertering. 

Om Nets

Enligt Nets avbryter var tionde person sitt köp på grund av att det önskade sättet att betala inte finns tillgängligt. Med Nets Easy Checkout kan du få ner den siffran till 0, genom att erbjuda dina kunder större valmöjlighet – samtidigt som upplevelsen hålls smidig. Över 200 000 verksamheter och företag i Europa har idag Nets som betalleverantör.

Som kund hos Starweb får du ett riktigt bra Kom igång-erbjudande från Nets, läs mer om det här: https://info.nets.se/easystarweb

Besök Nets hemsida