Gå tillbaka

Shiplink

Med Shiplink får du din alldeles egna fraktavdelning! Flera fraktbolag, komplett plattform och en tillgänglig kundservice som erbjuder personlig rådgivning.

Shiplink förenklar och samlar allt under en portal. Du får flera ledande transportörer, ett färdigt och lättanvänt system att boka och följa upp frakter med, samt en egen kundservice som förstår dina behov och utmaningar.

Starweb Nordisk E-handel + Shiplink

Du kan enkelt ansluta själv och börja boka frakt på några minuter. Förutom att minska det manuella arbetet så säkrar du upp mot att göra fel i fraktbokningen. Du som kund får tillgång till kundservice på högsta nivå som arbetar förebyggande med dina frakter. Dessutom ingår alltid rådgivning som är anpassad efter dina behov.

Vår plattform, ett TA-system, är välutvecklad och fylld av funktioner och kopplingar som gör ditt arbete enkelt och ser till att det går snabbt. Du får även tillgång till flera fraktbolag utan fraktavtal samt flera heltäckande frakttjänster.

Om Shiplink

Sedan starten 2013 har Shiplink gjort komplicerade frakter okomplicerade. Shiplink är ditt företags egna fraktavdelning, en kollega som alltid finns tillgänglig och hjälper dig med allt inom frakt. Du kan fokusera på att ta hand om din verksamhet och dina kunder så tar vi hand om det tidskrävande och svåra med dina frakter.

Kontakta Shiplink

Mail: kundservice@shiplink.se  

Telefonnummer: 010-20 706 66  

Hemsida: www.shiplink.se

Besök Shiplinks hemsida