Gå tillbaka

Giosg

Giosg hjälper företag att växa inom kundservice, marknadsföring samt försäljning. Genom att kombinera interaktivt webbplatsinnehåll som; livechatt, liveshopping, chattbots, AI, banners och formulär i en och samma plattform, skapar giosg en personlig kundresa online med en komplett och unik köpupplevelse. Giosg vill omforma, omdefiniera och omvärdera interaktionen mellan organisationer och människor i den digitala världen. 

Giosg är kända för att tillhandahålla utmärkt support och skräddarsydda lösningar som lever upp till kundens egna KPI:er och målsättningar. Plattformen är enkel att komma igång med – och processerna okomplicerade.

Starweb + giosg

Giosg har tillsammans med Starweb tagit fram två skräddarsydda och prisvärda erbjudanden till Starwebs kunder. Självklart får ni också tillgång till deras breda erfarenhet samt stora engagemang, allt för att ni ska lyckas som kunder.

Om giosg

Giosg är ett marknadsledande SaaS-företag grundat 2011 med verksamheter i Sverige, Finland, samt UK. Deras realtids-plattform hjälper mer än 1200 kunder världen över att förbättra kundservicenöjdhet, fånga många och kvalitativa leads samt starta meningsfulla konversationer som leder till försäljning. 

Kontakta John Goliats (john.goliats@giosg.com) Country Director Scandinavia – om du vill veta mer om giosg och deras erbjudande till Starwebs kunder.

Besök giosgs hemsida