Gå tillbaka

Cevoid

Idag förväntar sig kunder allt mer innehåll under sina köpresor, vilket kan ta mycket tid och energi för dig som e-handlare. Med Cevoid kan du istället bjuda in kunderna att dela med sig av content, mer specifikt användargenererat innehåll. På så sätt får ni tillgång till filmer och bilder som gör det lättare för kunderna att relatera. 

Tack vare Cevoids UGC-plattform kan du samla på dig content direkt från dina kunder och sociala medier, samtidigt som ni får ett tydligt underlag för rättigheter att använda innehållet. Du kan dessutom ha med interaktiva gallerier på alla delar av hemsidan, vilket hjälper dig inspirera och konvertera nya kunder. 

Starweb + Cevoid 

Som Starweb-kund är det otroligt enkelt att komma igång med Cevoids UGC-plattform – det tar bara ett par minuter. Integrationen mellan Cevoid och Starweb gör att ni kan lägga till produktinformation och taggar direkt samt även lägga in gallerier i butiken med enbart ett par klick. 

Tack vare Cevoid kan du skapa en social upplevelse direkt i din e-handel och kunderna kan handla baserat på det content som de inspireras av. Dessutom får du en chans att visa upp hur produkterna används av redan befintliga kunder. 

Om Cevoid 

Cevoid har sedan starten 2020 hjälpt e-handlare världen över att arbeta med content från både kunder och ambassadörer. Målet är att göra det så enkelt för dig att få tillgång till inspirerande och kreativt innehåll till din e-handel.

Besök Cevoids hemsida