Gå tillbaka

Channable

Som e-handlare har man ofta ett behov av smarta lösningar som både sparar tid och innebär smarta, integrerade funktioner. Channable är ett management-verktyg för datafeed som riktar sig mot marknadsföringsbyråer och annonsörer. I Channable's multiverktyg ingår funktioner som datafeed-optimering, orderhanteringar, produktlistningar för marknadsplatser, generering av dynamiska textannonser och en koppling till Google Analytics.

Channable erbjuder sina kunder att, i ett och samma verktyg, optimera sina flöden för de största e-handelskanalerna och generera automatiserade PPC-kampanjer. Channable besitter en stor internationell expertis om att annonsera i tusentals olika marknadsföringskanaler, däribland Amazon, Google Shopping och Prisjakt.

Channable <3 Nordisk E-handel

Samarbetet mellan Nordisk E-handel och Channable betyder att du som kund hos Nordisk E-handel kan använda Channable's tjänster med hjälp av en produktfeed. I produktfeeden finns all information du kan behöva för att komma igång med din försäljning i alla kanaler.

Channable API är en anropslösning som hjälper dig som e-handlare att integrera orderhantering mellan din e-handelsplattform och marknadsplatser. Med Channable API låter du system integrera med varandra i realtid och synkronisera dina ordrar från din egen webbshop. Channable API är alltså ett verktyg för orderinformation att nå ut från ett system till ett annat. Läs mer

Channeble's orderkoppling är integrerad i Nordisk E-handel vilket gör användandet väldigt enkelt för dig. Med Channable API aktiverat i Nordisk E-handel möjliggör du orderhantering direkt mellan din butik och den marknadsplats du säljer på.

Om Channable

Channable är ett snabbväxande företag som lanserade sina tjänster år 2014 och har idag ett stort internationellt team. Channable erbjuder ett management-verktyg som hjälper över 5000 företag med deras tillväxt, bland de företagen finns bland annat jättarna Philips, Samsung och Rituals.

Genom att hantera produktflöden är Channable en viktig del i att kunder hittar dina produkter och med ledande expertis erbjuder de ett viktigt verktyg i din e-handelsstrategi.

Besök Channables hemsida