Gå tillbaka

Payson

Starta försäljningen med Payson! Med Payson Checkout som betallösning kan både privatpersoner och företagskunder genomföra sina köp med några få klick. Kunden väljer själv det betalsätt som denne föredrar och kan göra anpassningar som att betala i efterhand, att få sin faktura med brev eller e-post, eller att dela upp köpet på flera mindre betalningar. För B2B finns självklart företagsfaktura och Peppol. Med kort och bankbetalning via Trustly (allt ingår) fungerar Payson även internationellt.

Starweb + Payson 

För dig som kund hos Starweb är det väldigt enkelt att koppla ihop med din butik. Alla betalsätt ingår med Payson och det behövs inga andra avtal. Försäljningen hanteras på samma sätt oavsett hur kunden betalar, vilket gör administrationen enkel och smidig.

Utbetalningen sker till kontot på Payson (som ingår) där alla transaktioner redovisas och det tillgängliga saldot för överföring till bank. Där går det också att söka efter ordrar och administrera återköp för kreditering eller delkreditering.

  • Kom igång snabbt, inom en arbetsdag
  • Gratis startavgift och ingen månadskostnad
  • Alla betalsätt ingår: kort, bank, Swish, faktura och delbetalning 

Du kan även välja att skaffa ett Premium-konto hos Payson för ännu fler funktioner, som automatiserad redovisning till Fortnox och Visma. Du får då även möjlighet att anpassa utbetalningar och skapa flera användare med olika behörighetsnivåer.

Om Payson

Payson har sedan starten 2004 arbetat för att hjälpa sina kunder att växa. Sedan 2012 är Payson en del av Svea Bank. Idag är Payson en av de ledande svenska företagen vad gäller betallösningar och har flera tusen anslutna företag som använder deras lösning. 

Besök Paysons hemsida