Gå tillbaka

nShift

nShift hjälper dig att förenkla leveransen för dina kunder och i sin tur få fler ordrar. Genom att erbjuda dina kunder leveransfrihet, smidiga leveranser och returer kan du sticka ut från konkurrenterna – samtidigt som du har automatiska orderflöden. nShift är den ledande leverantören i norra Europa av transportadministrationssystem (TA-system) och hjälper dig skicka smartare. 

Tack vare nShift får kunderna flera leveransalternativ i sin checkout, vilket innebär att du möter kundens preferenser. Utöver det kopplas kundens val ihop med den bästa leveransaktören, samtidigt som nShift ser till att hålla buggarna borta och automatiserar frakt-orderflödet. Det ökar kundnöjdheten – och kan även leda till ökad konvertering. 

Starweb + nShift

Som kund hos Starweb är det enkelt att koppla på nShift Checkout, vilket gör att du enkelt kan ta del av alla fördelar som finns med nShift. Bland annat innefattar det att ge kunderna det leveransalternativ som de vill ha, samtidigt som det automatiserar frakt-orderflödet och ger en tydlig överblick av alla transporter. 

Om nShift 

nShift hjälper dig bygga på den goda kundrelationen även efter kunden gjort ett köp i din butik – nämligen vid leverans. I hela ledet, från transportör, till avsändare, till mottagare förbättrar och förenklar nShift din logistikhantering. Detta tack vare sina nytänkande och användarvänliga logistiklösningar. nShift strävar efter att vara det självklara valet när det kommer till transportadministration. 

Vill du koppla på nShift på din butik hos oss på Starweb? Kontakta oss, så hjälper vi dig.

Besök nShifts hemsida