Gå tillbaka

Klarna

En av de viktigaste delarna i köpupplevelsen är en smidig och användarvänlig checkout i sin e-handel. Tack vare sitt användarvänliga och populära gränssnitt kan Klarnas checkout-lösning (KCO) även möjliggöra en ökad konvertering, utöver att den erbjuder snabba och enkla köp. 

Klarna Checkout innehåller även allt du som e-handlare behöver för att kunna hantera dina kunders betalningar. Utöver det är den även flexibel och anpassar sig utifrån dina kunders behov och Klarnas automatiska uppdateringar. Kort förklarat – Klarna Checkout ökar ditt snittordervärde och antalet återkommande kunder. 

Klarna x Billie

Med Billie via Klarna kan du erbjuda dina kunder de mest populära betalningsmetoderna inom B2B. Med Klarna-integrationen fungerar anslutningen sömlöst.

Starweb + Klarna

Klarna Checkout ingår och är förinstallerat i alla Starweb-butiker och du som kund får dessutom ta del av Klarna Checkout till ett på förhand förhandlat pris, tack vare partnerskapet mellan Starweb och Klarna. 

Transaktionsavgifter (per paket) för Klarna B2C:

Plus: 2.69% + 3.50 SEK

Premium: 2.39% + 3.50 SEK

Platinum: 2.39% + 3.50 SEK

Transaktionsavgifter (per paket) för Klarna B2B x Billie:

Plus: 3.19% + 5 SEK

Premium: 2.89% + 5 SEK

Platinum: 2.89% + 5 SEK

Allt du som kund behöver göra är att ansöka om ett avtal hos Klarna samt godkänna deras villkor – mer smoooth än så blir det inte! 

Om Klarna 

Klarnas vision från att de startade år 2005 har varit att göra det enklare för människor att handla på nätet. Mycket vatten har flutit under bron sedan starten, men Klarnas vision står sig fortsatt stark – att erbjuda så säkra, smidiga och enkla betalningar som möjligt.

Besök Klarnas hemsida