Starweb och Boxnet ingår partnerskap och paketerar sömlös omnikanallösning

Starweb ingår partnerskap med kassasystemsleverantören Boxnet och paketerar en OMNI-kanallösning som förenar fysisk butik och e-handel.  Integrationen mellan Starweb e-handelsplattform och Boxnet molnbaserade kassasystem skapar tidsvinster, förenklade administrativa processer och en unik köpupplevelse. Den nya integrationen vänder sig till små och medelstora bolag.

 

Idag ser man ett förändrat konsumentbeteende som ställer högre krav på köpprocessen och det blir alltmer viktigt att finnas på dem platser som kunden befinner sig, både i fysiska och digitala kanaler. För att möta det förändrade konsumentbeteendet har Starweb och Boxnet tillsammans med Fortnox paketerat en sömlös omnikanal lösning från 2489 Kr/mån. Lösningen erbjuds i tre olika paket beroende på handlarens behov och önskemål.

 

Med Starwebs e-handelsplattform binds e-handel, butikskassa, bokföring och fakturering sömlöst samman samt skapar en smidig hantering av order, kundregister, produkter, priser och dagsavslut för alla försäljningskanaler. Genom automatiska flöden mellan flera system uppnår man inte bara stora tidsbesparingar utan manuell hantering minskas och risken för fel minimeras. Utöver detta möter handlaren sina kunder i flera kanaler samtidigt, som exempelvis via Click & Collect ger konsumenterna möjligheten att handla online och senare hämta varorna i butik. Det gör det enkelt för konsumenterna att återvända, byta eller returnera produkter mellan kanaler. Enkelt, enhetligt och överskådligt!

 

 

 

”Sömlös omnikanal ligger i tiden just nu och med automatiska orderflöden kan handlaren idag få smarta omnikanalsystem för tusenlappar, som bara för några år sedan kostade miljoner. Som ett steg vidare i vårt certifierade partnerskap med Fortnox inleder vi nu samarbete och skapar en smidig integration tillsammans med kassaleverantören Boxnet.” säger Johan Lindstedt, VD på Starweb

 

”Det är väldigt spännande att kunna erbjuda en modern och sömlös omni-lösning för fysisk butik och e-handel som har saknats på marknaden. Boxnet Kassasystem och Starweb har under många år utvecklat lösningar för många olika branscher på varsitt håll vilket gör att vi nu kan attrahera många kunder tillsammans. Att dessutom även göra detta tillsammans med Fortnox stärker vårt erbjudande ytterligare. Daniel Chruzander, VD på Boxnet

 

Läs mer: https://www.starweb.se/omnikanal-boxnet/

 

Träffa både Starweb och Boxnet under Ecommerce +Shop Tech 2018 på Kistamässan, Stockholm, den 17-18 april. Vi ses i monter K:01. Välkommen!