Ettansmopeder

Vi blev nyfikna på Daniel från Ettansmopeder

Ettansmopeder är en fulländad e-handel för er som söker efter reservdelar och diverse tillbehör till mopeder och trädgårdsmaskiner. Ettansmopeder har som mål att tillhandahålla sitt klientel med reservdelar och tillbehören som just de behöver, alltid till bra priser och snabba leveranser.

Över 15 000 produkter

Med mer än 15 000 produkter i sitt utbud till allt från mopeddelar, reservdelar och mycket mer! Är det nästan garanterat att du hittar de du söker. Ettansmopeder vill finnas för sina kunder och om det skulle vara något kunden saknar kan man alltid kontakta företaget så ser de över möjligheten att ta in produkten i butiken. Ettansmopeder samarbetar med de största distributörerna i Sverige, Holland och Danmark. Shopen uppdateras kontinuerligt med nya produkter. Vi gillar att de använder vår e-handelsplattform.

Vi fick chansen att ställa Daniel från Ettansmopeder ett par frågor om vilka mål de har och hur de ser på samarbetet med Starweb. Här kan du läsa hans svar!

Daniel, varför startade du Ettansmopeder?

Jag var trött på att ha någon som stod och bossa över mig, jag är en sådan person som vill sköta mig själv.

Skulle du kunna berätta kort om dig själv?

En man på 34 år som driver en egen firma och säljer mopeddelar och trädgårdsdelar på nätet och via vår butik i Åseda. Jag har haft firman nu i 15 år. Vi är nu 4 stycken anställda och omsatte 15 miljoner förra året. På fritiden gillar jag träna och kolla på film.

Vilka produkter erbjuder ni?

Vi har cirka 15 000 produkter i vår webshop. Där hittar man främst mopeddelar och trädgårdsdelar, men även ett litet sortiment av hjälmar och cykeldelar.

Vart ser ni er själva om fem år?

En omsättning på 20 miljoner är målet om 5 år.

Hur har samarbetet med Starweb fungerat?

Det är ett kanon samarbete. De har mycket kompetent personal och en driftsäker samt lättarbetad plattform.

Tre snabba:

När var du senast utomlands?

Det är längesen, knappt så jag minns. I Spanien var det iallafall. 5 år sedan kanske.

Din favoriträtt?

Köttfärssås!

Något vi inte visste om dig/er?

Nej, alla vet allt om alla numera.

Se fler kundcase