Gaveldekor

Gaveldekors onboardingresa hos Starweb: “Väldigt omtänksam”

Gaveldekor erbjuder svensktillverkade husdekorationer och snickarglädje, i syfte att hjälpa husägare återställa och bevara historiska detaljer. Det innefattar allt från fönsterdekor och fönsterluckor till hyllkonsoler och väggdekorationer. De var även en av de första kunderna att prova vår nya onboardingprocess, så vi har tagit tillfälle i akt att ställa några frågor till Tobias från Gaveldekor om hur de upplevde att den var och hur framtiden ser ut för Gaveldekor. Häng med!

Gaveldekors historia

Det hela började när Tobias skulle bygga en lekstuga åt barnen och såg att det fanns en avsaknad i marknaden för fina lekstugor. Efter att ha byggt en på egen hand började han lägga ut bilder och fick därefter förfrågningar från andra att bygga även till dem – ett önskemål som spred sig till både Italien och Tyskland.

Därefter kom önskemål om att göra samma detaljer som fanns på lekstugorna i samma skala som hus – en efterfrågan som bara växte med tiden och resulterade i en satsning på det. En satsning som definitivt burit frukt. Idag säljer man på en bredare europeisk marknad och siktar på att expandera i närstående framtid. 

Onboardingupplevelsen hos Starweb: “Väldigt omtänksam”

Gaveldekor var en av de första som fick vara med och prova vår nya onboardingprocess, så vi passade på att fråga Tobias om deras upplevelse av den. 

“Den har varit väldigt omtänksam och en extrem kontrast mot vad jag hade innan”, förklarar Tobias. “Det har funnits ett sant intresse i att det skulle funka direkt från start.”

Ett av de områden vi fokuserade extra på under Gaveldekors onboarding var säkerställandet att alla tidigare digitala insatser skulle följa med vid plattformsbytet. För att hjälpa till med det hoppade en av våra digitala specialister in och såg till att det löstes på bästa sätt. 

“Det var en väldigt smidig flytt, speciellt när jag fick hjälp att flytta över det tekniska och även produkterna”, fortsätter Tobias. “Sedan har ni även en otroligt bra support. Bara det faktum att man får prata med en person och att så mycket löser sig direkt under telefonsamtalet är något som uppskattas.” 

Framtidsplanerna för Gaveldekor

När vi frågar Tobias om framtidsplanerna för Gaveldekor är svaret glasklart. 

“Vi ska ju öka vår omsättning gånger tio, vilket känns kul. Dels ska vi göra det genom att öka sortimentet, men även expandera våra marknader”, säger Tobias. “Nu vill vi inte lägga tid på att lösa teknik på hemsidan, utan lägga fullt fokus på att öka försäljningen. Det var även så vi kom i kontakt med er, vi såg att en annan branschkollega använder er och tänkte att det ni gör är någonting att växa med.” 

Vi önskar Tobias och gänget på Gaveldekor all lycka till i deras framtida satsningar och tackar ödmjukast för förtroendet i att få vara med på deras spännande resa.

Se fler kundcase