Intervju med Daniel på Ettansmopeder

Ettansmopeder är en fulländad E-handel för er som söker efter reservdelar och diverse tillbehör till mopeder och trädgårdsmaskiner. Ettansmopeder har som mål att tillhandahålla sitt klientel med reservdelar och tillbehören som just de behöver, alltid till bra priser och snabba leveranser.

Över 15000 produkter

Med mer än 15 000 produkter i sitt utbud till allt från mopeddelar, reservdelar och mycket mer! Är det nästan garanterat att du hittar de du söker. Ettansmopeder vill finnas för sina kunder och om det skulle vara något kunden saknar kan man alltid kontakta företaget så ser de över möjligheten att ta in produkten i butiken. Ettansmopeder samarbetar med de största distributörerna i Sverige, Holland och Danmark. Shopen uppdateras kontinuerligt med nya produkter. Vi gillar att de använder vår E-handelsplattform.

Varför startade du Ettansmopeder?

Jag var trött på att ha någon som stod och bossa över mig, jag är en sådan person som vill sköta mig själv.

Berätta kort om dig själv?
En man på 34 år som driver en egen firma och säljer mopeddelar och trädgårdsdelar på nätet och via vår butik i Åseda. Haft firman nu i 15 år. Vi är nu 4 st anställda och omsatte 15 milj förra året. På fritiden gillar jag träna och kolla på film.

Vilka produkter erbjuder ni?
Vi har ca 15.000 produkter i vår webshop. Du hittar främst Mopeddelar och trädgårdsdelar men även ett litet sortiment av hjälmar och cykeldelar.

Vart ser ni er själva om fem år?
En omsättning på 20 milj är målet om 5 år.

Hur har samarbetet med Starweb fungerat?
Det är ett kanon samarbete. Mycket kompetent personal och en driftsäker och lättarbetad plattform.

Tre snabba:

När var du senast utomlands?
Det är längesen, knappt jag minns. I spanien var det iafl. 5 år sedan kanske.

Din favoriträtt?
Köttfärssås

Något vi inte visste om dig/er?
Nej, alla vet allt om alla numera :)