Unifaun & Pacsoft

Hantera transporter friktionsfritt direkt i Starweb

Löpande statusuppdateringar*

Alla statusuppdateringar från transportören uppdateras direkt så att e-handlaren har full kontroll på var varan befinner sig i transportledet. Kunden får också en statuslänk till transporten för att följa leveransen, vilket minskar trycket på kundservice.

Vad är ett TA-system?

Transportadministrationssystem förenklar genom att transportören får in digitala och standardiserade transportbokningar, samtidigt som ni får en bättre hantering av era transporter. Avisering till kund sker via SMS eller mejl.

Pacsoft är för dig som enbart använder PostNord, medan Unifaun är transportörsneutralt och har fler funktioner.

Välj utifrån styrande system

Om ert affärssystem är styrande system så har FortnoxSpecterVisma Administration samt Ongoing Warehouse inbyggt stöd för Unifaun och Pacsoft. Då bör ni använda deras integration.

Om ni däremot använder Starweb som styrande system, eller har någon av Starwebs omnikanalslösningar rekommenderas direktintegration till Unifaun och Pacsoft som har stöd för all den senaste funktionaliteten, samt kan automatisera flödena. Jobba gärna med ordersläpp, och låt kunden enkelt spåra sitt paket.

Kom igång

Ta kontakt med oss på Starweb, även om ni redan är Unifaun / Pacsoft-kund sedan tidigare. Starweb ordnar installationsuppgifter. Vid samtal med Unifaun, säg då att ni använder Starweb e-handel.

Få hjälp med frakt och transport

Ring Starweb på 040-602 09 00 / 08-509 100 00 eller fyll i formuläret.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.