Frakt & logistik

Unifaun & Pacsoft

Hantera dina transporter friktionsfritt direkt i Starweb

Hela orderflödet blir nästintill automatiserat. Allt från utskrift av transportetiketter, upphämtning av transportör och avisering till kund.

Löpande statusuppdateringar*

Alla statusuppdateringar från transportören uppdateras direkt så att handlaren har full kontroll på var varan befinner sig i transportledet. Slutkunden får också en statuslänk till transporten för att följa leveransen, vilket minskar trycket på kundservice.

Vad är ett TA-system?

Transportadministrationssystem förenklar genom att transportören får in digitala och standardiserade transportbokningar, samtidigt som du får en bättre hantering av dina transporter. Dessutom sker avisering till kund via SMS eller mejl.

Pacsoft är för dig som enbart använder PostNord, medan Unifaun är transportörsneutralt och har fler funktioner.

Välj utifrån styrande system

Om ditt affärssystem är styrande system så har ex. FortnoxSpecterVisma Administration samt Ongoing Warehouse inbyggt stöd för Unifaun och Pacsoft. Då bör du använda deras integration.

Om du däremot använder Starweb som styrande system, eller har någon av våra omnikanalslösningar rekommenderar vi varmt vår direktintegration. Den är ny och har stöd för all den senaste funktionaliteten, samt kan automatisera flödena. Du kan jobba med ordersläpp, och kunden enkelt kan spåra sitt paket.

Kom igång

Ta kontakt med oss på Starweb, även om du redan är Unifaun / Pacsoft-kund sedan tidigare. Vi ordnar installationsuppgifter. Om du pratar med Unifaun säg då att du använder Starweb e-handel.

Prata frakt och transport med Starweb

Ring oss på 040-60 20 900 eller 08-509 100 00.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.