February 17, 2023
4 min
Nathalie Martineau
Marknadsförare

Tips! Fem gratis Chrometillägg för SEO:n i din e-handel

Att använda Chrometillägg för din e-handel kan ge dig värdefull information som du kan använda för att förbättra din butik ytterligare. Nedan listar vi fem stycken som är helt gratis att ladda ner.

Mozbar

Mozbar är ett gratis Chrometillägg, med en premiumversion som kan köpas för 99 dollar i månaden, förutom den första månaden som är gratis. Mozbar är ett enkelt sätt för dig som ägare till en hemsida att med ett klick i din webbläsare komma åt nödvändig information. Med tillägget kan du konvertera viktig data till CRV-filer och sedan analysera datan. Med premiumversionen får du ännu fler funktioner. Moz har även en rad olika gratisverktyg på deras hemsida. Det enda som krävs är att du registrerar ett konto.

Keywords Everywhere

Keywords Everywhere är ett helt gratis tillägg som primärt hjälper dig med att få fram tre typer av information; sökvolym per månad, kostnad per klick samt konkurrens om Google Adwords.

Pagespeed Insights

Laddningstiden på din sida är väldigt viktig när det gäller dina besökares första intryck, Med Pagespeed Insights får du en överblick kring hur lång tid det tar att ladda in sidan, samt information om hur lång tid det tar beroende på enhet.

SimilarWeb

SimilarWeb är ett gratis tillägg som du kan använda för att få fram SEO-data från vilken hemsida som helst, inte bara din egen. Tillägget tar fram viktig statistik som exempelvis söktrender med bara ett enkelt klick. Det är ett tillägg som kan hjälpa dig att analysera andra hemsidor och hitta SEO-strategier som fungerar för dig och din hemsida, samtidigt som du kan använda det för att hålla koll på din egen sida.

SEO Meta in 1 Click

SEO Meta in 1 Click är precis vad det låter som. Tillägget låter dig, med enbart ett enda klick, få fram viktig information så som metataggar, längden på titlar, ordningen på titlarna och antal bilder på sidan. Det fungerar både på din egen hemsida, men också på vilken annan hemsida som helst. Tillägget är dessutom helt gratis att använda.

Vill du ha hjälp med SEO för din e-handel?

Även om Chrometillägg kan ge dig viss information kring din e-handel, så kan det vara svårt att veta vad man ska göra med den informationen. Som kund hos Starweb finns möjligheten att lägga till ett SEO-paket till din befintliga butik, så sköter vi SEO-arbetet åt dig.

Fler inlägg