ERP

Starweb e-handel API

API av utvecklare, för utvecklare

Kommunicera med affärssystem, kassasystem och andra programvaror som Starweb e-handelsplattform inte har färdiga integrationer till.

När behöver jag använda Starweb API?

Vi har färdiga integrationer till ett antal affärssystem och Excel. Starweb API används till system där det inte finns en färdig integration, eller där man behöver en skräddarsydd lösning till Starweb e-handel.

Du sparar tid eller hittar helt nya kunder genom att integrera system som tidigare inte har kunnat prata med varandra. Hantera order- och kundinformation utan att ens besöka administratörsdelen!

Skräddarsydda lösningar

Skräddarsy en lösning mellan Starweb e-handel och era kringsystem. Anlita vilken skicklig utvecklingsbyrå som helst, se förslag.

Exempel på integrationer som har byggts är kassasystem, affärssystem, fakturalösningar, TA-system, WMS samt andra frakt- och logistiklösningar.

Kontaktuppgifter

 • För att få ett testkonto till Starweb API börja med att starta en provbutik, mejla därefter vår support. Glöm inte säga vilket namn och länk din provbutik har.
 • För tekniska frågor gällande Starweb API, som inte står i API-manualen, mejla oss på api@starweb.se

Kontakta Starweb om externt system

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.

Vanliga frågor

 • Vad är ett API?

  Ett API är en specifikation av hur en viss programvara kan kommunicera med en annan programvara.

  Du kan utbyta information om produkter, varianter, kategorier, bilder, kunder och order från din e-handel med tredjepartssystem som affärssystem, databaser, CMS, nyhetsbrev, logistik och lager osv.

 • Var hittar jag en utvecklare?

  Anlita vilken utvecklingsbyrå du vill och be om en offert baserat på de funktioner du önskar.

  Starweb samarbetar med bl.a Automatisera Mera (Azadeh)040 (Pija)Zwapgrid (Leo)OpenIT (Jonas) och Treviga (Sebastian) som alla har byggt integrationer i många år.

   

  Det går även att hyra en programmerare genom:

 • Skräddarsyr Starweb funktioner?

  Ja, när lösningen gynnar flertalet av våra kunder. Vi tar då fram en pris- och tidsplan tillsammans med er.

  Kontakta oss för offert.

 • Finns det enklare lösningar?

  Ja, men det beror helt på var du vill uppnå. Ofta handlar det om att man vill koppla på ett TA-system eller WMS-system för lager, då har vi ibland redan kopplingen.

  Alternativt i många etablerade affärssystem finns det redan färdiga kopplingar, då använder du istället ditt affärssystem som mellanhand, exempelvis:
  Ditt system > Visma > Starweb.

 • Hur gör jag med mina produktbilder?

  Det går utmärkt att skicka produktbilder genom Starweb API. Då skapas automatiskt även tumnagelbilder och bildstorleken skalas om ifall den är för stor.

  Annars kan du enkelt ladda upp 1000-tals bilder i din administratörsdel.