Starweb e-handel API

API av utvecklare, för utvecklare

När behövs Starweb API?

Starweb API används till system där det inte finns en färdig integration, eller där man önskar en skräddarsydd lösning till Starwebs plattform. Starweb har färdiga integrationer till ett antal affärssystem och Excel.

Spara tid eller hittar helt nya kunder genom att integrera system som tidigare inte har kunnat prata med varandra. Hantera order- och kundinformation utan att ens besöka administratörsdelen!

Skräddarsydda lösningar

Skräddarsy en lösning mellan Starweb e-handel och era kringsystem. Anlita vilken skicklig utvecklingsbyrå som helst, se förslag.

Exempel på integrationer som har byggts är kassasystem, affärssystem, fakturalösningar, TA-system, WMS samt andra frakt- och logistiklösningar.

Kom igång

Vanliga frågor

 • Vad är ett API?

  Ett API är en specifikation av hur en viss programvara kan kommunicera med en annan programvara.

  Utbyta information om produkter, varianter, kategorier, bilder, kunder och order från er e-handel med tredjepartssystem som affärssystem, databaser, CMS, nyhetsbrev, logistik och lager osv.

 • Var hittar jag en utvecklare?

  Anlita vilken utvecklingsbyrå som ni vill och be om en offert baserat på de funktioner du önskar.

  Starweb samarbetar med bl.a Automatisera Mera (Azadeh)040 (Pija)Zwapgrid (Leo)OpenIT (Jonas) och Treviga (Sebastian) som alla har byggt integrationer i många år.

   

  Det går även att hyra en programmerare genom bl.a:

 • Skräddarsyr Starweb funktioner?

  Ja, när lösningen gynnar flertalet av våra kunder. Vi tar då fram en pris- och tidsplan tillsammans med er.

  Kontakta oss för offert.

 • Finns det enklare lösningar?

  Ja, men det beror helt på var ni vill uppnå. Ofta handlar det om att man vill koppla på ett TA-system eller WMS-system för lager, då har Starweb ofta redan en färdig integration.

  Alternativt i många etablerade affärssystem finns det redan inbyggda integrationer, då använder ni istället ert affärssystem som mellanhand, exempelvis:
  Ert system > Specter affärssystem > Starweb e-handel.

 • Hur gör jag med mina produktbilder?

  Det går utmärkt att skicka produktbilder genom Starweb API. Då skapas automatiskt även tumnagelbilder och bildstorleken skalas om ifall den är för stor.

  Annars kan ni enkelt ladda upp 1000-tals bilder i butikens administratörsdel.

Kontakta Starweb om externt system

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.