January 24, 2024
3 min
Nathalie Martineau
Marknadsförare

Starweb och Nordisk E-handel blickar tillbaka på 2023

När vi nu stigit in i 2024 är det dags att blicka tillbaka och reflektera över allt som föregående år hade att erbjuda. 2023 var ett år av förändring och tillväxt för oss på Starweb och Nordisk E-handel – låt oss presentera en del av det vi gjorde under årets gång. 

🎉 Växande organisation

Under 2023 låg fokus på att föra samman två organisationer till en och lägga grunden för fortsatt tillväxt under 2024. Det har resulterat i en ökad utvecklingstakt och förmåga som gör att vi framåt ska kunna fortsätta leverera två bra plattformar. För att kunna göra det på bästa sätt har vi även välkomnat åtta nya medarbetare under året som kommer hjälpa oss fortsätta bredda vårt tjänsteutbud. 

Utöver det har vi även utökat med två nya team – onboarding och customer service. På så sätt erbjuder vi dig som kund en ännu bättre start och upplevelse av er e-handelsresa tillsammans med oss. 

🎉 Ökad utvecklingstakt och mer än 600 lanseringar

Vårt utvecklingsteam har målmedvetet arbetat för att förbättra vår lösning och på den punkten har de verkligen levererat. Vi har inte bara rekryterat till teamet och ökat vår utvecklingstakt – vi har även släppt mer än 600 lanseringar för att addera mervärde till dig som kund. Bland annat lanserade vi en integration mot ChatGPT som kan hjälpa till med produkttexter, en efterfrågad direktkoppling till PostNord och även en mot Wasa Kredit och deras betallösning. 

– Under 2023 har vi lagt grunden för att kunna fortsätta växa vårt team och nå nya höjder under 2024. Där kommer vi fokusera på en fortsatt ökad takt på leverans av utveckling samt släppa större och bredare funktioner som ger nytta för många, säger Hampus Waldemarson, CPO och COO på Starweb och Nordisk E-handel. 

Men vår styrka ligger inte enbart i det tekniska, även om det är viktig en del av vårt helhetserbjudande, utan det är bland annat tillsammans med vår skräddarsydda design som du som kund får rätt förutsättningar att växa. Med det sagt vill vi ge hatten av till vårt eminenta designteam som slutfört hela 265 designprojekt för att hjälpa våra kunder. 

🎉 Hjärtligt välkomna till nya kunder

Vi har även haft förmånen att välkomna 90 nya kunder! Tillsammans kommer vi fortsätta att utvecklas och hitta nya möjligheter för att skapa konkurrenskraftiga köpupplevelser. Så det är med glädje och tacksamhet vi ser tillbaka på det gångna året och vi är mer än redo att fortsätta stötta och stärka våra kunders e-handelsresa. 

🎉 Breddat vårt partnernätverk 

Vi har även förmånen att utöka och utveckla vårt gemensamma partnernätverk med sju nya partners för båda bolagen. En viktig del av vårt erbjudande är inte bara vår plattform, utan även de kringtjänster du som kund kan använda dig av för att ytterligare spetsa till köpresan för dina kunder. Bland annat har vi utökat vårt erbjudande med fler fraktlösningar, ytterligare alternativ att personalisera kundresan med e-postmarknadsföring och möjligheten att stärka varumärket med användargenererat innehåll. 

Fokus under 2024: Breddat erbjudande 

Nu till den spännande frågan – vad har 2024 att erbjuda för Starweb och Nordisk E-handel? Utöver att ta med oss våra nya kunskaper och växla upp ytterligare kan vi även hinta om en del spännande saker som väntar.

En viktig punkt är att vi kommer att utöka vårt utbud av tjänster i närtid. Vi är övertygade om att kombinationen mellan e-handelsplattform, kringtjänster och specialistkompetenser inom exempelvis design, digital marknadsföring och e-handelsstrategi kommer ge dig som kund en ökad konkurrenskraft. Med andra ord har vi påbörjat ett gediget arbete som vi nu kommer fortsätta med under 2024.

Vi vill även passa på att tacka samtliga team för deras hårda arbete, våra samarbetspartners samt våra nya som gamla kunders engagemang som resulterat i alla dessa framsteg och som gör att vi kontinuerligt kan öka värdet för våra kunder och vårt samarbete. 

Utöver det kommer vi även fortsätta arbetet med att föra samman bolagens erbjudande till en helhet. 

Fler inlägg