Exponera dina produkter i fler kanaler! Nu stödjer vi Facebook- och Instagramshopping

Att sälja och visa upp sina produkter i fler kanaler än sin webshop är ett märkbart växande intresse hos Starwebs kunder. Det är därför med enormt stor glädje vi släpper nyheten att Starweb numera stödjer försäljning via både Facebook, Instagram och Messenger. Funktionen kommer i webshopen att fungera på samma sätt som Google shopping, där du enkelt hämtar ett dataflöde med produkter och laddar upp det på Facebook.

Genom Facebook kan du sedan skapa kataloger från vilka du skickar produkter till både Facebook och Instagram. För att sälja på både Facebook och Instagram måste det vara fysiska produkter du säljer och du måste ha skapat en butik på Facebook.

Detta ersätter inte din webshop. Men när du lägger till produkter i din butik på Facebook kan dina kunder bläddra bland och köpa produkterna utan att behöva flyttas mellan plattformar – dvs webshop och Facebook. Du kan hantera alla beställningar från din sida på Facebook. Butiken blir som ett komplement till din redan befintliga e-handel och ger dig möjlighet att kommunicera direkt med dina kunder på Facebook och Instagram och på så sätt få ännu en yta att exponera dina produkter på.

 

Redo att starta? Läs vår eminenta guide här. Alternativt ring eller chatta med vår support så hjälper de dig att komma igång .