Starweb på D-Congress 2020

Purpose Driven Commerce är årets tema

Starweb är naturligtvis på Sveriges största e-handelsevent D-Congress 2020, alla dagar mässan pågår i Göteborg från den 5e mars och framåt. Med snygga lila kostymer, coola solglasögon, ett helt nytt Starweb-mobilspel samt stjärnor och ballonger välkomnar Starweb cirka 2200 e-handelsintresserade personer till diskussion om allt från val av e-handelsplattform till ekosystem för e-handlare och hur man formar en stark företagsidentitet.

I en global marknad blir värden som rör miljön, människor och samhället ett sätt att differentiera sig samt få ökad merförsäljning. Värdedrivna företag är mer lönsamma och har högre tillväxt än sina konkurrenter. Men det räcker inte med att fastställa grundläggande värderingar. Man måste också ha system som möjliggör för anställda och företagsledning att i vardagen faktiskt tillämpa de etiska principerna. Ska etiken omsättas i praktiken, måste man göra den till en del i en kultur som vägleder alla anställda.

Kom och träffa Starweb i monter H04:02!

Diskutera gärna era e-handelsutmaningar och de möjligheter ni ser med oss. Starweb tittar på vad ni gör idag, vad ni vill göra framöver och tillsammans hittar vi smarta lösningar som effektiviserar er verksamhet. Du får en personlig demo av Starwebs plattform som förenklar livet för över 600 e-handlare.

 

Vill ni att er e-handel ska växa?

Kontakta oss och få kostnadsfri feedback från Starwebs experter kring bland annat:

  • Utforska den mest mångsidiga e-handelslösningen.
  • Få anpassade rekommendationer och genomgång baserat på era unika affärsbehov.
  • Hjälp med att skala er e-handel mer effektivt med branschledande prestanda- och merförsäljningsfunktioner.

Genomgången sker på plats eller över telefon, det kostar ingenting och man förbinder sig inte till något.

Boka tid för samtal