Starweb lanserar ny dashboard

Inom kort kommer Starweb lansera en ny dashboard med en rad nya funktioner för dig som har butik hos oss. Det innebär att den kommer få ett nytt och uppdaterat utseende, för att ni lättare ska få en överblick kring er butik och information gällande nyheter från oss. 

Nyheter i dashboarden

Utöver ett nytt utseende kommer du som kund även märka att det blivit enklare för dig att nås av nyheter och uppdateringar från oss. Givetvis kommer all information du är van vid idag att finnas kvar, exempelvis den klassiska översikten i toppen av sidan. Därunder kommer det finnas fyra olika block; en butiksöversikt, ett avsnitt med de senaste nyheterna från oss, olika hjälpartiklar samt utbildningsmaterial från oss.

I butiksöversikten finner du generell information kring vilket paket din butik ligger på idag samt vilka eventuella tillbehör du har påkopplade. Om det finns några ytterligare tillägg eller system som kan automatisera butiken ytterligare så visas detta.

Utbildningsmaterial och nyhetsartiklar 

Vi har även gjort det lättare för dig att ta del av guider och hjälpartiklar genom att visa dem på ett tydligt sätt i dashboarden. Där kommer vi samla information kring de mest förekommande frågorna från er kunder, så att ni lätt kan hitta det ni behöver. Dessa kommer även ligga sorterade under vanliga kategorier, som exempelvis Admin, Information eller Affärssystem.

Dessutom kommer nyheter från oss ligga mer tydligt placerat, så att ni lätt kan hålla er uppdaterade. Där kommer information publiceras kring nya funktioner, rekommenderade tillval eller uppdateringar vi gör.

Vi hoppas den här förändringen kommer underlätta för er att få en bättre överblick kring såväl nyheter från oss som funderingar ni har kring de funktioner ni har i butiken. Skulle ni ha några frågor är ni i vanlig ordning varmt välkomna att kontakta oss på 040-602 09 00 eller skicka iväg ett meddelande.