Jag valde Starweb SaaS E-handelsplattform

Starta eller växla upp er E-handel.

Välj en plattform som hela tiden utvecklas sömlöst, dvs en SaaS-plattform. Dessutom med avancerad automation som sparar tid & pengar när bokföring, ERP, lager-, betal- och fraktsystem uppdateras automatiskt.

Utbildning ingår alltid, för ännu snabbare växande E-handel.

Väx med Starweb

statistik

Väx snabbare online

Starweb är en helhetsleverantör av e-handel. Tusentals E-handlare har fått hjälp att växa. Att Starwebs handlare erbjuds allt ifrån en enkel Start Up-butik till fullständig B2B-handel, hela vägen till riktig internationell handel, ser vi som en hygienfaktor.

Starweb tror att alla vill växa snabbare online. Därför har Starweb under åren vuxit till en One-stop shop, som utöver en fullmatad plattform även coachar och utbildar sina E-handlare i att växa så snabbt och obehindrat det bara går online. Därmed slipper du ha kontakt med många olika företag för att kunna erbjuda dina kunder en köpupplevelse.

Utöver gedigen utbildning i plattformen samt all hjälp som finns att tillgå, vill vi att våra handlare ska ha ett så smidigt orderflöde som möjligt. Därför har vi lagt otroligt mycket kärlek på att skapa automatiska orderflöden, vilket sparar våra E-handlare väldigt mycket tid och pengar.

TALANDE SIFFROR

99% nöjdhet!

Vi är väldigt glada och stolta över
att kunna erbjuda vad vi tror är
marknadens bästa support.
För oss är E-handel mer än
våra smarta funktioner.

One-Stop Shop

One stop shop för E-handel

Vad är en One-stop shop

På Starweb vill vi göra det enkelt för dig som E-handlare att bedriva din verksamhet och låta den växa. Därför stödjer vår plattform alla delar som behövs för att både komma igång och växla upp din e-handel. Hos oss får du hjälp med allt från import av produkter, fri support, en mall för GDPR-avtal mellan dig och dina kunder och många andra smarta funktioner som gör din vardag enklare. Dessutom kan du få hjälp med att skapa en unik identitet och din digitala marknadsföring hos oss!

Utöver allt detta utbildar vi dig i plattformen så att du snabbt kommer igång med din försäljning. Vi ökar inte priset för e-handelslösningen när din omsättning ökar, vilket betyder att den procentuella kostnaden för e-handeln till slut kan bli väldigt låg. Målsättningen för oss är att du som E-handlare har så få kontaktytor som möjligt, och istället kan fokusera på att få din verksamhet att växa. Det är en One-stop shop!

Rätt fokus

Att ha rätt fokus och spara tid och
pengar på rätt ställen är ofta
A och O när det ska drivas
E-handel då det finns många
saker som kan ta ens tid.

Automation

Automation sparar tid oh pengar

Spar tid med automation

Hos Starweb automatiseras alla dina orderflöden genom att olika system samarbetar. Detta gör att du slipper hantera ordrar manuellt. Istället kan du spara tid vid varje ny order, samt vid varje order som justeras. Bokföring, ERP, lager-, betal- och fraktsystem uppdateras automatiskt av Starwebs E-handelslösning.

Att boosta försäljningen med rätt produkt, till rätt kund, i precis rätt tid är en annan fantastisk möjlighet som ges i E-handelslösningen. Boka ett möte så berättar vi mer.

TALANDE SIFFROR

99% nöjdhet!

Vi är väldigt glada och stolta över
att kunna erbjuda vad vi tror är
marknadens bästa support.
För oss är E-handel mer än
våra smarta funktioner.

Professionell SaaS E-handel från 1595:-/mån – Prova gratis i 30 dagar

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy. Jag har tagit del av och godkänner Klarnas villkor.

Boka möte så berättar vi mer