Skapa rätt känsla med design

Starweb skapar rätt identitet för målgruppen

Låt designen inspirera till köp

Som helhetsleverantör hjälper Starweb er, från tankar och visioner till skräddarsydd design.

En bra e-handelsdesign ska vara snygg, förmedla handlarens identitet, samt konvertera besökare till betalande kunder.

Att inreda butiken

En e-handel ger de tekniska förutsättningarna för handel online men det är ert innehåll, er stil och miljö som ger beställningar.

Precis som en fysisk butik behöver e-handeln inredas. Den kan bli stilren, rustik, flashig, sportig, mysig eller häftig. Varför inte skapa en cafékänsla eller sekelskiftes design.

Vilken miljö passar er?

Grafisk profil

Våra designers är vana vid att jobba efter befintliga grafiska profiler samt att uppdatera dessa om behov finns. De kan också vägleda er till att skapa en helt ny identitet, med allt från ny logotyp, färger, former och typsnitt till förslag på bildstilar som passar er målgrupp.

Skicka gärna in designunderlag med butiker och sajter som ni gillar. Önskemål om animeringar och designelement är såklart välkommet.

Mobil design

Över 50 % av alla köp sker idag via mobiler. All design som Starweb skapar är responsiv och fungerar lika bra på mobil, surfplatta och dator. Genom att optimera lika mycket för alla enheter och jobba utifrån ”Above the fold” går det att öka försäljningen på alla enheter och få ökad mobilkonvertering.

Ökad försäljning

Starweb är en helhetsleverantör med fokus på att öka alla typer av konverteringar. Vägen till fler ordrar är genom att bygga varumärke, inge trygghet, få in rätt nyhetsprenumeranter, få besökare att stanna kvar på sajten och lämna sitt telefonnummer, eller att skicka offerter till sina besökare.

Starweb rekommenderar att en skräddarsydd design kombineras med SEO-PRO för att få löpande designförbättringar och en snabbare tillväxt.

En säljande design av Starweb!

Ring Starweb på 040-602 09 00 / 08-509 100 00 eller fyll i formuläret.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.