Paketprodukter (SET)

Sälj mer med smarta erbjudanden och rätt paketering

Nyhet: Paketprodukter lanseras under Q3, 2018

Allt går att paketera rätt med paketprodukter. Från verktygskit med cikelsåg och skruvdragare, till sminkset med ögonskugga och nagellack.

Paketprodukter kallas även SET-artiklar eller strukturprodukter.

Kunderna handlar mer

Som handlare vet du vilka produkter och tillbehör som passar bäst tillsammans. Hjälp dina kunder att handla mer genom att skapa inspirerande paketerbjudanden anpassat för din målgrupp.

Med paketprodukter höjer du snittordervärdet och ger samtidigt mervärde för din kund som får flera produkter, eventuellt till ett bättre pris, som de är säkra på passar tillsammans. Lagernivåerna minskar och kunderna blir nöjda.

Marginaler i tillbehören

Inom detaljhandel är det ofta tillbehör man tjänar mest pengar på. Det finns relevanta tillbehör för många av dina produkter, och med rätt paketering kan du öka dina intäkter.

Se till att paketera dina bästsäljare med lönsamma tillbehör, och förklara sambandet mellan produkten och tillbehören så att kunden förstår varför de ska köpa paketet.

Paketering betyder allt

Allt går att paketera. Från verktygskit med cikelsåg och skruvdragare med extrabatteri, sminkset med ögonskugga och nagellack, till resekit med nackkudde samt ögonmask och öronproppar.

Skapa en vanlig produkt med pris, artikelnummer, beskrivning och bilder och koppla sedan ihop med de produkter som ska ingå i produktpaketet. Arbeta med paketerbjudande utifrån dina behov. Smart och enkelt.

Paketera inför alla högtider

Passa på och ta varje tillfälle i akt till en försäljning. Jul, påsk, midsommar och nyår men även tillfällen som halloween, dop, konfirmation, giftermål är alla bra anledningar till att frambringa paketerbjudande och skapa merförsäljning.

Erbjud dina kunden samhörande produkter för att få en komplett upplevelse.

D-pack och bulk

Förutom att paketera vanliga SET av olika produkter en-och-en, går det lika bra att kombinera flera likadana produkter tillsammans: En skjorta, två slipsar och fyra par strumpor.

Alternativt sälj produkter som D-pack (distributionspaket) om 6 eller 12 st i varje paket, eller så många du önskar. Givetvis kan du kombinera det med prislistor och då endast visa D-pack produkterna för dina återförsäljare om de inte ska säljas till konsument. Då det är en och samma produkt, paketerad på olika sätt, räknas lagersaldo ner som vanligt. Du bestämmer själv pris eller låter systemet automatiskt räkna ut pris.

Priser

Funktionen ingår i B2B-PREMIUM utan extra kostnad, och går att hyra till i PREMIUM á 995 kr/mån utan startavgift. Avtalstiden är 12 mån.

Prata paketprodukter med oss

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.