Multishop - flera butiker

Flera butiker men bara en administration

Ett underhåll, trots flera butiker

Med en multishop-integration till affärssystemet blir det en gemensam administration av order, priser och lager för alla era webbutiker. En smidig och tidsbesparande lösning när man vill ha flera olika e-handelssajter.

Slipp dubbelt underhåll av administration, priser, lagersaldo och ekonomi.

Efterhand som er verksamhet växer kan ni använda flera administratörer och behörighetsnivåer för att särskilja vem som paketerar olika order eller för att helt enkelt använda samma inloggningsuppgifter till era olika butiker vid administration.

Hur kommer man igång?

  • Välj rätt affärssystem för verksamheten. Sharespine har stöd för multishop via FortnoxSpecterVisma Administration och Visma.net. Affärssystemet måste vara styrande.

  • Kom igång med Starweb e-handel och upprätta det antal butiker som önskas. Gör klart kategorier, design och inställningar i förväg.

  • Få utbildning av Sharespine i hur man ställer in ett företag i valt affärssystem med flera Starwebbutiker. Överför därefter alla produkter till Starwebbutikerna. När produkterna är överförda, dölj de produkter som inte ska visas och lägg in de produkter som ska visas, i respektive butiks kategorier.

Finns stöd för produktvarianter i ERP:et?

Starwebs plattform har fullt stöd för varianter.

Kom igång

Fundera över hur många webbutiker ni behöver, samt vilket innehåll respektive webbutik ska ha.
Kontakta först Starweb, sedan Sharespine. Säg då att ni använder Starweb. När allt är klart tar Sharespine kontakt med oss.

Sharespine integration

Prata multishop med Starweb

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.