Klarna Shipping Assistant

En fantastiskt mycket enklare och smidigare leveransupplevelse

Vad är Klarna Shipping Assistant?

Klarna Shipping Assistant (KSA) är fraktväljaren i kassan och ger checkouten ett helhetsperspektiv för konsumenter och inkluderar både leveransalternativ och betalning. Låt kunderna enkelt välja när, var och hur deras paket levereras för att förbättra deras shoppingupplevelse. KSA ger nu handlare möjligheten att visa olika leveransalternativ direkt i Klarna Checkout och möjlighet att visa utlämningsställen på en karta.

KSA erbjuder en smooth hantering för handlaren och full kontroll för konsumenten. Ange vilka fraktalternativ som ska visas ihop med leveranstider och utlämningsställen.

”Ge kunderna makten att välja sin leveransupplevelse. Behåll kontrollen och öka konverteringen med dina fraktregler och vår användarvänliga design. ” – Klarna

 

Optimera din butik med KSA

Leveransen av varor kommer bara bli viktigare och viktigare då e-handel tar en allt större plats i vår vardag. Utvecklingen går hela tiden framåt och det är viktigt att hänga med för att försäkra sig om att kunderna stannar hos just er.

Det handlar inte längre bara om enkel betalning – utan enkel shopping! Shoppingupplevelsen och framförallt leveransupplevelsen med fraktpriser, leveransalternativ och enkla returer. En nöjd kund är en återkommande kund!

Fördelar

  • Smidig spårning, leverans och retur
  • Snabb och enkel betalning
  • Funkar på alla enheter
  • Funkar med alla fraktmetoder och på alla marknader

Pris & konton

  • KSA är ett tillval i butiksstorlekarna Premium och Platinum.
  • KSA behöver följande: Aktivera KSA hos Klarna (utan kostnad), 2st konton hos nShift för Delivery (TA) och Checkout, se nShift priser.
  • Slutligen krävs 2st integrationer från Starweb. Pris för integration till nShift Delivery (TA) är 1995 kr i start och 295 kr/mån, priset för KSA är detsamma dvs 3990 kr i start och 590 kr/mån med 12 mån bindningstid – för båda.
  • Läs mer om nShift Delivery (TA)


Boka ett möte med oss så berättar vi mer.

Hur mycket ger 12% i omsättningsökning för din e-handel?

Kontakta Starweb för mer information

Vill du veta mer om Klarna Shipping Assistant? Ta kontakt med Starweb.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.