Är du Starwebs nästa stjärnsäljare?

Har du vad som krävs inom nykundsbearbetning och kundutveckling?

Starweb kan i så fall erbjuda möjligheten att samtidigt ha kul och utvecklas tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor.

 

Om tjänsten

På Starweb brinner vi för digital handel! Vår kundbas växer och Starweb söker nu en Account Manager som drivs av att utveckla kunderna hos en aktör som rör sig i framkanten av e-handel och försäljning på nätet.

Vi erbjuder en spännande tjänst med goda möjligheter till personlig utveckling där vi hjälper främst  nya kunder till Starweb  att maximera sin e-handel.

Starweb är en sammansvetsad och engagerad grupp på närmare 30 personer fördelat på team inom design, utveckling, support, sälj och marknadsföring.

Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Malmö och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid.  Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.

Vi söker dig som tycker om att bygga långvariga relationer. Du har säkerligen ofta fått höra att kunden köper från ert bolag på grund av att det är du som är kontaktperson. Vi tror att din inställning, ditt engagemang och din förståelse för kvalitét kommer vara direkt avgörande för hur du kommer att lyckas i din roll. Relationen med kunderna är oerhört viktig, och ett kvalitativt sälj utgör grunden för vår tillväxt.

Du kommer arbeta främst med nykundsförsäljning och i andra hand med utveckling av befintliga kunder. Utöver kärnverksamheten som är en e-handelsplattform har vi även en lång rad andra tjänster.
Genom att hjälpa Starwebs potentiella kunder att växa, så växer även Starweb med dem.

 

Vi erbjuder

På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet i en entreprenörsmässig atmosfär med skickliga kollegor. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i din roll som Account Manager hos oss. I rollen förekommer en del resor inom Sverige.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Account Manager på Starweb kommer att vara:

 • Nykundsbearbetning och kundutveckling inom hela säljprocessen
 • Upsales och utveckling av befintliga kunder
 • Budget- och resultatansvar
 • Utveckla långsiktiga kundrelationer för ökat engagemang och ökat affärsvärde
 • Vara delaktig i kreativa lösningar och bidra till affärsutveckling inom säljorganisationen

 

Du har

 • Aktuell kunskap inom e-handel är meriterande och minst 3 års tidigare erfarenhet i en säljande roll.
 • Haft en roll där service och rådgivande inslag varit viktiga för resultatet
 • God förståelse mellan teknik och affärsnytta
 • Ett intresse för den digitala utvecklingen som sker inom marknadsplatser, digitala marknadsföringskanaler, e-handel etc
 • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, och har goda kunskaper i engelska
 • Möjlighet att resa och hantera några övernattningar i månaden i samband med kundbesök

 

Om Starweb

Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt online, internationellt, för B2B e-handel samt i kombination med fysisk butik. I 20 år har vi haft nöjet att följa tusentals nöjda e-handlare på deras resa bl.a. Ditec, Arla Foods, Orkla Foods och Sveriges Radio.

Starweb är en helhetsleverantör av e-handel, företagsidentitet och ekosystem.

51 sek
Se filmen om Starweb och några av våra e-handlare