Senior PHP utvecklare

Starwebs automatiserade e-handelsplattform

På Starweb brinner vi för digital handel! Vi växer och söker nu dig som vill bli en viktig del av ett engagerat och skickligt team av frontend- och backendutvecklare. Tillsammans bygger vi nästa generations e-handelsplattform i PHP. En inhouseutvecklad, modern SaaS-tjänst för e-handel. Där ett kluster av webbservrar hanterar hundratals miljoner anrop varje månad.

 

Vi erbjuder

På Starweb finns det stort utrymme för eget ansvar och kreativitet. Starweb växer och det finns möjlighet att vara med och bidra med idéer och utvecklas i rollen. Starweb är närmare 30 personer. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Malmö och strävar efter att ha en god balans mellan arbete och fritid. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider. Extra hänsyn tas nu i Coronatider. Vi ser helst att du utgår från kontoret i Malmö.

 

Du är

Vi söker dig med hög teknisk nivå, som förstår och kan använda kraften i ramverk och som är riktigt vass på PHP. Vi tror att du vill ta nästa steg, har ett starkt driv och vill prestera på topp. Du kommer jobba bredvid skickliga kollegor med hög kodkvalitét, kodgranskning och ibland parprogrammering för att ta fram nya kundupplevelser.

 

Du har

 • Minst 6 års tidigare erfarenhet som PHP-utvecklare
 • Förståelse för OOP/MVC-arkitektur och moderna ramverk som Symfony eller Laravel
 • Erfarenhet av databaser med MySQL

Har du ett produkttänk och vill bygga en bra kundupplevelse så kommer du passa in på en gång!

 

Meriterande

 • Utbildad i datavetenskap, civilingenjör eller motsvarande på högskola/universitet, med inriktning programmering
 • Erfarenhet av utveckling med e-handel
 • API (OpenAPI, JSON Schema, OAuth 2.0)
 • Elastic Search
 • Redis
 • RabbitMQ eller SQS
 • Micro Services
 • TDD – Testdriven utveckling
 • Erfarenhet av testning eller drift med Amazon Cloud AWS

Det är positivt om du har erfarenhet av konsultativt arbete i någon form, t ex som egenföretagare eller genom uppdrag på annat håll. Till denna tjänst söker vi en självgående och noggrann person som gärna har varit del av ett team.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen vill vi gärna att du skickar in ett personligt brev och CV där du beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Vi vill också gärna att du specificerar erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson +46 70 554 05 04 eller Helena Heijmink +46 70 554 03 42, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk:
https://comcube.varbi.com/what:job/jobID:371232/?lang=se

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

 

Starwebs e-handelsplattform är byggd för tillväxt online, internationellt, för B2B e-handel samt i kombination med fysisk butik. I 20 år har vi haft nöjet att följa tusentals nöjda e-handlare på deras resa bl.a. Ditec, Arla Foods, Orkla Foods och Sveriges Radio.

Starweb är en helhetsleverantör av e-handel, företagsidentitet och ekosystem.

Starweb Wohnzimmer Kundcase

2 min
Wohnzimmer.se har flyttat till Starweb och vuxit markant genom automatiserade orderflöden