Paket & priser

E-handelsplattform utöver det vanliga. Njut av fördelarna med Starweb!

Kompletta e-handelslösningar

Startutbildning och professionell support ingår med 99% kundnöjdhet.

  • Start: Perfekt kom-igång-butik med professionell support och hosting, social shopping, fraktklasser i en öppen plattform.
  • Plus: När företaget växer och behöver automatisera orderflödena, vill blogga och skicka nyhetsbrev.
  • Premium: Öka försäljningen genom automatisering av marknadsföring, produktfiltrering och en premium leveransupplevelse.
  • Platinum: Alla möjligheter att ge den bästa leveransupplevelsen och den bästa kundupplevelsen till konsumenter och företag.

Ingen startavgift, nästan alla investerar i en skräddarsydd design.

Varför väljer många e-handlare Starweb?

Varför välja en SaaS-plattform?

Du märker inte ens att din e-handel blir bättre och bättre förutom att du får fler funktioner. Bli ständigt uppdaterad med Starwebs e-handelslösning som utvecklas, förbättras och underhålls – helt sömlöst.

One Stop Shop

Starweb har 20 års erfarenhet av vad som krävs för att lyckas med e-handel. Tag hjälp av oss med en skräddarsydd företagsidentitet så att design, annonser och texter gör att din stil, varumärke och känsla i butiken sticker ut.

Lätt att växa snabbt

Vi är inte som andra e-handelsleverantörer. Starweb tillhandahåller professionell e-handel utan startavgifter och tar ingen procent av dina ordrar oavsett hur stor eller liten du är eller blir. Prova enkelt i 30 dagar.

Utbildning ingår alltid

Vi vill att du ska kunna e-handel. Du ska förstå hur du tar dig får steg A till steg B. Hur du startar, expanderar och växer. För oss är det viktigt. Växer du så växer vi, win-win.

Därför ingår alltid vår startutbildning.

Professionell support

När man är e-handlare har man många frågor. Vi vill att du ska få snabb hjälp och nås via chatt direkt i din e-handels administration, samt via telefon och mejl. Missa inte Starwebs help center och videoguider.

Av 700 omdömen har Starwebs support fått 99% i kundnöjdhet!

99.9% tillgänglig drift

Professionell hosting med supersnabba laddningstider i hela världen ingår upp till stora volymer i Amazon Cloud. Drifttekniker med dygnet-runt-jour övervakar servrarna 24/7 året runt.

Kontakta oss för mer information

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.