2020 års funktioner: Sammanställning

Vilka nya funktioner och förbättringar tillkom under 2020?

Varje år tillkommer det fler och smartare funktioner i Starwebs e-handelsplattform. Funktionerna gör många gånger att du har möjlighet att spara tid, minska kostnader eller tjäna mer.

I vilken butiksstorlek funktionen ingår i står inom (parentes). Nedan kommer 2020-års kompletta lista:

 

Stora möjligheter

 • Ny, förbättrad snabbsök utökas med bild, kategori och pris!
  Snabbsök med autocomplete – precis som Google. Starwebs nya snabbsök hittar produkter snabbare och visar de på ett mer logiskt och visuellt tilltalande sätt. (Alla)


 • Sälj på Amazon genom Starweb e-handel (Tillval till alla via partner)
  Samarbete med Sello som ger en komplett integration till marknadsplatserna Amazon, Zalando, Åhlens, CDON, Afound (H&M), Ebay, Etsy, Let’s deal, Miinto mfl. Starwebs e-handlare kan nu sälja och synas på 23 olika marknadsplatser runtom i världen!


 • Favoritlista: Favorisera produkter
  Låt kunder favorisera en eller flera produkter för framtida köp, eller spara de till senare för att få råd från vänner och bekanta inför ett köp. Att ge ett hjärta till produkter man tycker om är populärt, ökar antalet ordrar och höjer snittordervärdet. (Premium)


 • Skapa egna fraktklasser
  Skapa helt egna fraktklasser, ex. för enskilda produkter eller produktgrupper, och knyta de produkterna till ett specifikt fraktsätt med hjälp av en egen fraktklass. Det kan gälla produkter som har en ovanligt stor volym, är farligt gods (ex. kemikalier), är temperaturkänsliga eller som klimatkompenseras etc. Bestäm reglerna själva. (Premium)


 • Flerlagerstödet utökas till Starweb API & Fortnox
  Starweb tar bort ännu ett tillväxthinder för handlare där tekniken ofta försvårar för handlare att växa obehindrat. Nu kan besökare se produkters aktuella lagerstatus och lagersaldo, oavsett lager eller butik, direkt i e-handeln. Flerlagerstödet är tillgängligt i Starweb API och Fortnox-integration. (Premium)

 

Mindre funktioner

 

Vi vill passa på att lyfta Starweb nya helpcenter som lanserades i början av 2021. Det tillför verkligen värde och ger snabbare support 24/7.

Läs vidare om alla lanserade funktioner från 2019-2017.