B2B för medelstora företag

Kundunika prislistor och sortiment

Hantera återförsäljare, privatkunder samt VIP-kunder i samma butik

Tilldela dina kunder unika prislistor, i olika valutor och med eller utan moms.
Med krav på inloggning kan du begränsa besökare från att se priser, produkter eller kategorier.

Krav på inloggning

Genom funktionen krav på inloggning kan du begränsa besökare från att se priser eller produkter och på så sätt stänga ute kunder som inte är återförsäljare. Du får 100% kontroll över dina kunder då dina kunder ansöker om kundkonto. Med ett klick kan du antingen godkänna, neka eller ändra deras inloggning.

Förutom att inte kräva någon inloggning alls i din butik så kan du:

  • Kräv inloggning för att visa priser – När kunden loggar in ser de produkter och priser från deras prislista. Om inget pris är satt i deras prislista visas ordinarie pris. Om kunden inte är inloggad visas produkterna som vanligt i butiken, men utan priser.
  • Kräv inloggning för att handla – Kunden möts av en inloggningssida där de måste ansöka om kundlogin vid första tillfället, alternativt ange sitt namn och lösenord om de redan är godkända. Efter att kunden blivit godkänd kan de logga in och först då se både produkter och priser.

Priser

  • Starweb pris för tillbehöret är 495 kr/mån utan startavgift. Avtalstiden är 1 mån.

Kompatibilitet
Tillbehöret är optimerat för e-handel och det finns ett inbyggt stöd av prislistor i flera affärssystem bl.a Fortnox och Specter. Även i omnikanal med Hogia fungerar prislistor och hanteras från Starweb, då Hogia saknar funktionaliteten.

Starweb ringer dig

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.