Återförsäljare, kundspecifika prislistor

Hantera återförsäljare, privatkunder samt VIP-kunder i samma butik. Tilldela dina kunder olika prislistor och ange specifika produktpriser för varje prislista. Krav på inloggning möjliggör individuell tillgång till priser och sortiment.

 

  • Olika produktpriser till dina kundgrupper, t ex ÅF
  • Varje kund kan tillhöra flera kundgrupper
  • Koppla en prislista till kundgruppen, eller visa ordinare pris
  • Visa endast utvalda prod./kategorier för kundgrupper
  • Begränsa tillgång eller lås ute kunder från produktsidor
Hantera återförsäljare i din webshop

Återförsäljare och privatkunder i samma butik

Du ställer själv in vilka kunder som ska tillhöra de olika kundgrupperna (t ex olika återförsäljare). Kategorisera kunder på t ex kön, stad eller antal köp. Beroende på hur mycket kunden handlar kan de alltså ha olika rabatter på olika produkter.

Kombinera gärna tillbehöret med kundvagnsimport, och erbjud möjligheten att lägga snabborder. Allt från mindre beställningar på enskilda varor upp till stora beställningar med 100-tals produkter (bulkköp).

Krav på inloggning

Genom funktionen krav på inloggning kan du begränsa besökare från att se priser eller produkter och på så sätt stänga ute kunder som inte är återförsäljare. Du får 100% kontroll över dina kunder då dina kunder ansöker om kundkonto. Med ett klick kan du antingen godkänna, neka eller ändra deras inloggning.

Förutom att inte kräva någon inloggning alls i din butik så kan du:

  • Kräv inloggning för att visa priser – När kunden loggar in ser de produkter och priser som är satta för deras kundgrupp. Om inget pris är satt till deras kundgrupp visas ordinarie priser. Om kunden inte är inloggad visas produkterna som vanligt i butiken, men utan priser.
  • Kräv inloggning för att handla – Kunden möts av en inloggningssida där de måste ansöka om kundlogin vid första tillfället, alternativt ange sitt namn och lösenord om de redan är godkända. Efter att kunden blivit godkänd kan de logga in och först då se både produkter och priser.

Hur visas mina olika kundpriser?

I exemplet på bilden ser du produkten ”T-shirt”, där vi har angett tre olika priser. Det ordinarie priset är 180 kr, och de två olika återförsäljargrupperna betalar 160 kr respektive 135 kr.

Besökare i butiken ser alltså 180 kr, men när en kund som tillhör någon av återförsäljargrupperna loggar in ser de ett lägre pris.

Återförsäljare - Kundspecifika priser i Starweb e-handel

Vad kostar tillbehöret?

Starwebs pris för tillbehöret är 395 kr/mån utan startavgift. Avtalstiden är 1 mån.
Fungerar bra med PREMIUM, PLUS och MELLAN.

Kontaktuppgifter

Hör av dig till oss eller lägg en beställning.