Återförsäljare, kundspecifika prislistor

Hantera återförsäljare, privatkunder samt VIP-kunder i samma butik

Tilldela dina kunder olika prislistor och ange specifika produktpriser för varje prislista. Krav på inloggning möjliggör individuell tillgång till priser och sortiment.

 

  • Olika produktpriser till dina målgrupper, t ex återförsäljare
  • Koppla en prislista till kunden, eller visa ordinarie pris
  • Visa utvalda produkter/kategorier för kunder med en specifik prislista
  • Begränsa tillgång eller lås ute kunder från produktsidor
Hantera återförsäljare i din webshop

Skapa hundratals prislistor

Du kan skapa hundratals prislistor och ställer smidigt in vilka kunder som ska tillhöra vilken prislista. Hantera återförsäljare, VIP-kunder och kampanjer för utvalda målgrupper!

Använd kundtaggar för att kategorisera kunder på t ex kön, stad eller antal köp. Beroende på hur mycket kunden handlar kan de alltså ha olika rabatter i prislistan på olika produkter.

Kombinera gärna tillbehöret med kundvagnsimport, och erbjud möjligheten att lägga snabborder. Allt från mindre beställningar på enskilda varor upp till stora beställningar med 100-tals produkter (bulkköp).

Krav på inloggning

Genom funktionen krav på inloggning kan du begränsa besökare från att se priser eller produkter och på så sätt stänga ute kunder som inte är återförsäljare. Du får 100% kontroll över dina kunder då dina kunder ansöker om kundkonto. Med ett klick kan du antingen godkänna, neka eller ändra deras inloggning.

Förutom att inte kräva någon inloggning alls i din butik så kan du:

  • Kräv inloggning för att visa priser – När kunden loggar in ser de produkter och priser från deras prislista. Om inget pris är satt i deras prislista visas ordinarie pris. Om kunden inte är inloggad visas produkterna som vanligt i butiken, men utan priser.
  • Kräv inloggning för att handla – Kunden möts av en inloggningssida där de måste ansöka om kundlogin vid första tillfället, alternativt ange sitt namn och lösenord om de redan är godkända. Efter att kunden blivit godkänd kan de logga in och först då se både produkter och priser.

Hur visas mina olika kundpriser?

I exemplet på bilden ser du produkten ”T-shirt”, där vi har angett tre olika priser. Det ordinarie priset är 180 kr, och de två olika återförsäljargrupperna betalar 160 kr respektive 135 kr.

Besökare i butiken ser alltså 180 kr, men när en kund som tillhör någon av prislistorna loggar in ser de ett lägre pris.

Återförsäljare - Kundspecifika priser i Starweb e-handel

Vad kostar tillbehöret?

Starwebs pris för tillbehöret är 395 kr/mån utan startavgift. Avtalstiden är 1 mån.

 

Kompatibilitet

Tillbehöret är optimerat för e-handel och samtliga Starwebs butiksstorlekar. Det finns ett inbyggt stöd för hantering av prislistor genom Fortnox och även i flera andra affärssystem via Sharespine, t ex Specter.

Tillbehöret fungerar även med omnikanal i Smart Handel-butikerna, med skillnaden att prislistorna då hanteras direkt i Starweb eftersom Hogia saknar funktionalitet för prislistor.

 

Kontaktuppgifter

Hör av dig till oss eller lägg en beställning.