Om Starweb

17 år i branschen

Starweb grundades år 2000 och har över 800 nöjda kunder inom B2C, B2B och omnikanal. Allt från mindre e-handlare, till några av Sveriges största företag som Arla Foods, TUI Fly, Sveriges Radio och Synsam. Våra kontor finns i Malmö och Stockholm.

Vi jagar inte det senaste kvartalsbokslutet utan utmanar de större genom att fokusera på att e-handlaren ska öka sin försäljning. Sedan starten är Johan Lindstedt ägare och VD. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen!

Vad ingår?

Många timmar reserveras till varje kund, och det ingår 3 timmars flytthjälp vid byte från annan leverantör. Utöver den kostnadsfria supporten på telefon och mejl nås vi på chatt på hemsidan, och direkt i webbutikens admin.

Utbildning ges i allt från instruktionsfilmer och insiktsfulla webinars i hur man skapar innehåll som inger förtroende, till att använda funktionerna på rätt sätt. Designen skräddarsys så att varje butik blir unik, och det går att utöka med sökmotoroptimering för att öka sin försäljning och stå ut från mängden.

Det är lika viktigt för oss att din verksamhet växer som det är för dig. Börja gärna med en 20 minuters genomgång till Starweb e-handel.

Egenutvecklad plattform

Starweb lösning är en egenutvecklad e-handelsplattform som påminner om världens mest använda hemsideverktyg WordPress, men är nischad för e-handel. Version 6 innehåller bl.a responsiv design, en supermodern admin med dra-och-släpp gränssnitt, kundsegmenterad målgruppsförsäljning samt blixtsnabb produktfiltrering. Komplexa funktioner som är enkla att använda.

Läs gärna om alla funktioner som tillkommit de senaste 3 åren.

Ständig tillväxt inom e-handeln

Det pågår ett revolutionerande skifte i handeln från fysiska butiker till e-handel och omnikanal. I Sverige omsätter e-handeln 68 miljarder per år, med en tillväxttakt på ofattbara 17 %. Mobiler och surfplattor står för mer än 50 % av alla köp, vilket gör att många lämmar webbutiken om den inte är responsiv.

40 % av svenskarna e-handlar varje månad. Starweb drift skalas därför automatiskt upp och hanterar stora mängder order och besökare, oavsett vilken enhet som köpet sker ifrån.

Starweb AB

Org.Nr: 556696-9019
Adress: Fosievägen 6, vån 4, 214 31 MALMÖ
Bankgiro: 5643-9318
IBAN: SE12 8000 0821 4994 3608 3860
Swedbank BIC (SWIFT): SWEDSESS
Starweb årsredovisning
Starweb grafisk manual och logotyp

 

Vi stödjer

vi-stodjer-min-stora-dag

vi-stodjer-barncancerfonden

Malmö

Stockholm