17 år i branschen

Så började det…

Starweb grundades år 2000 av entreprenören Johan Lindstedt som fortfarande är ägare och VD av bolaget. Vi jagar inte det senaste kvartalsbokslutet utan utmanar de större genom att fokusera på att e-handlaren ska öka sin försäljning. Starweb växer organiskt med 19 anställda och över 800 nöjda kunder. Allt från mindre e-handlare med sitt lager i hemmet, till några av Sveriges största företag som Sveriges Radio och Arla Foods.

Start- och transaktionsavgifter är borttagna för att minimera hindren vid uppstart eller byte från annan leverantör. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen!

Egenutvecklad plattform

Starweb lösning är en egenutvecklad e-handelsplattform som påminner om världens mest använda hemsideverktyg WordPress, men är nischad för e-handel. Version 6 innehåller bl.a responsiv design, ett modernt gränssnitt med dra-och-släpp teknik, kundsegmenterad målgruppsförsäljning samt blixtsnabb produktfiltrering. Komplexa funktioner som är enkla att använda.

Många timmar reserveras till varje kund. Allt från att utbilda e-handlaren i hur man skapar ett innehåll som inger förtroende, till att använda funktionerna på rätt sätt. Bara det första året följer vi upp e-handlaren efter 3 veckor, efter 3 mån och efter 8 mån!

Varje kunds design skräddarsys så att varje butik blir unik och står ut från mängden. Vi tänker inte teknik, vi tänker försäljning.

Ständig tillväxt inom e-handeln

Det pågår ett revolutionerande skifte i handeln från att traditionellt köpt och sålt fysiska produkter till e-handel. I Sverige omsätter e-handeln över 50 miljarder kronor per år, med en tillväxttakt på ofattbara 20 %. Mobiler och surfplattor står för mer än 50 % av alla köp, vilket gör det otroligt viktigt med en responsiv e-handel.

40 % av svenskarna e-handlar varje månad, Starweb drift är därför byggd för att automatiskt kunnna skalas upp och på så vis hantera stora mängder order och besökare, oavsett vilken enhet som köpet sker ifrån.

Starweb

Företagets namn: Starweb AB
Org.Nr: 556696-9019
Adress: Fosievägen 6, vån 4, 214 31 MALMÖ
Bankgiro: 5643-9318
IBAN: SE12 8000 0821 4994 3608 3860
Swedbank BIC (SWIFT): SWEDSESS
Starweb årsredovisning
Starweb grafisk manual och logotyp

 

Vi stödjer

vi-stodjer-min-stora-dag

vi-stodjer-barncancerfonden

vi-stodjer-valkommen-hit

 

 

 

Malmö

Stockholm