Allt om Starweb

Välkommen till en bättre e-handelsleverantör!

Varför välja Starweb?

För att växa smidigt med en enda helhetsleverantör av e-handel, identitet och ekosystem. Vi har 20 års erfarenhet och hjälper dig att bli en utbildad e-handlare.

Hur jobbar Starweb?

Stora skillnader jämfört med andra.

  • Identiteten: En snygg e-handel räcker inte. Hela kundupplevelsen från marknadsföring, design, texter och känsla, till att varan är levererad måste skapa rätt köp-känslor. Starweb skapar ett bestående intryck som besökare minns.
  • Ekosystemet: Spara tid med automatiska orderflöden. Uppnå nästan total automation med färre system som går hela vägen och fungerar tillsammans. Starweb ser över kringsystemen och hur de samarbetar.
  • Plattformen: Skala upp i alla kanaler utan att slå i taket oavsett om e-handeln säljer i Sverige, utomlands, B2B eller har flera lager. Starweb finns med under hela e-handelsresan.

Vad gör Starweb?

En enda plattform med många möjligheter.

Starwebs plattform är ett komplett CMS med hemsida, e-handel och blogg med köpfunktion. Att jobba i en enda plattform, med automatiska orderflöden och automatiserad marknadsföring, ökar försäljningen och minimerar det manuella arbetet.

SaaS-plattformen skalas enkelt till nya målgrupper med fullt stöd för internationell e-handel i olika länder. Utbildning samt professionell support med 99% kundnöjdhet ingår.

Starwebs drift är blixtsnabb och hanterar hundratals miljoner anrop varje månad. Dygnet-runt-jour och hosting ingår upp till stora volymer.

Ingen ”färdig” plattform uppnår allt detta. Därför har Starweb skapat en helt egenutvecklad e-handelsplattform under två decennier som använder den senaste tekniken och är Made in Sweden.