Allt om Starweb

Välkommen till en bättre e-handelsleverantör

Se film

Välkommen till Starweb! Vi erbjuder en smart e-handelsplattform som är användarvänlig, automatiserad och har fokus på försäljning och tillväxt. Prova gärna gratis i 30 dagar.

Snart 20 år i branschen

Starweb jobbar med handlare i 100+ olika branscher. Allt från mindre e-handlare till några av Sveriges största företag.

Vi står för: Frihet, framtid och försäljning.

  • Friheten att jobba när, vart och hur du vill, oavsett enhet eller system-integrationer.
  • Framtidssäkert i att all administration sker från ett system och att interaktionen med flera andra system hanteras i bakgrunden.
  • Ökad försäljning genom intelligenta funktioner som automatiserar stora delar av marknadsföringen och ger tillväxt i alla kanaler.

Starweb grundades år 2000, har 25+ anställda med kontor i Malmö och Stockholm. Vi jagar inte det senaste kvartalsbokslutet utan utmanar de större genom att hjälpa handlaren att öka sin försäljning genom en kraftigt förbättrad konverteringsgrad. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen!

Egenutvecklad plattform ”Made in Sweden”

Starwebs e-handelsplattform är en inhouseutvecklad, modern SaaS-tjänst för e-handel. Där ett kluster av webbservrar (PHP) hanterar hundratals miljoner anrop per månad. Allt är utvecklat i Sverige under snart två decennier.

Version 6 innehåller responsiv design, automatisk marknadsföring och stöd för internationell e-handel i många olika länder. Med kundsegmenterad försäljning, intelligent sök och produktfiltrering hittar kunderna blixtsnabbt!

Komplexa funktioner som är enkla att använda. Se gärna alla funktioner som har tillkommit de senaste tre åren.

Starweb AB

Org.Nr: 556696-9019
Adress: Fosievägen 6, vån 4, 214 31 MALMÖ
Bankgiro: 5643-9318
IBAN: SE12 8000 0821 4994 3608 3860
Swedbank BIC (SWIFT): SWEDSESS
Starweb årsredovisning
Starweb grafisk manual och logotyp

Vi stödjer

Malmökontoret

Rasmus G

Henrik

Niclas

Sofie

Göran

UX & gränssnitt

Johannes

Avd.chef Design & gränssnitt

Daniel

Design & gränssnitt

Nelya

Design & gränssnitt

Farid

Design & gränssnitt

Emelie

SEO & Google Ads

Felix

CTO

Henrik J

Leadutvecklare

Sibar

Utvecklare

Paul

Utvecklare

Patrick

Utvecklare

Daniel L

Utvecklare

Johan

VD

Markus

Projektledare

Stockholmskontoret

Anna

Rasmus S

Utbildningsansvarig

Vad ingår i hyran?

Hos Starweb betalar du ingen startavgift. Många timmar investeras i varje kund och designen skräddarsys alltid så att varje butik blir unik. Titta gärna på ett större designpaket då det ofta genererar mer intäkter genom sökmotoroptimering. Det tjänar du på.

Det ingår 3 timmar flytthjälp från annan leverantör, drifttekniker med dygnet-runt-jour samt fri support på telefon, mejl och chatt direkt i administrationen.

Med insiktsfulla webinars lär vi dig allt från hur man skapar innehåll som inger förtroende, till att använda funktionerna på rätt sätt.

Få en demo idag!

Ständig tillväxt inom e-handeln

Det pågår ett revolutionerande skifte i handeln från fysiska butiker till e-handel och omnikanal. I Sverige omsätter e-handeln 68 miljarder per år, med en tillväxttakt på ofattbara 17 %. Mobiler och surfplattor står för mer än 50 % av alla köp, och många lämnar sajten om den inte är responsiv. 40 % av svenskarna e-handlar varje månad.

Starweb drift skalas automatiskt upp och hanterar stora mängder order och besökare, oavsett vilken enhet som köpet sker ifrån.

PREMIUM

Välkommen till en bättre e-handelsleverantör

Få en demo