Allt om Starweb

Välkommen till en bättre e-handelsleverantör!

Varför välja Starweb?

Vill ni växa obehindrat online? Starweb är en helhetsleverantör av e-handel, identitet och ekosystem med 20 års erfarenhet av köp-beteenden.

I e-handelsplattformen ingår startutbildning och professionell support med 99% kundnöjdhet. Vi har hjälpt tusentals e-handlare att starta, växa och öka sin försäljning. Besök oss eller se en online demo.

Hur jobbar Starweb?

Stora skillnader jämfört med andra.

  • Identiteten: En snygg e-handel räcker inte. Hela kundupplevelsen från marknadsföring, design, texter och känsla, till att varan är levererad måste skapa rätt köp-känslor. Starweb skapar ett bestående intryck som besökare minns.
  • Ekosystemet: Spara tid med automatiska orderflöden. Uppnå nästan total automation med färre system som går hela vägen och fungerar tillsammans. Starweb ser över kringsystemen och hur de samarbetar.
  • Plattformen: Skala upp i alla kanaler utan att slå i taket oavsett om e-handeln säljer i Sverige, utomlands, B2B eller har flera lager. Starweb finns med under hela e-handelsresan.

Vad gör Starweb?

En enda plattform med många möjligheter.

Starwebs plattform är ett komplett CMS med hemsida, e-handel och blogg med köpfunktion. Att jobba i en enda plattform, med automatiska orderflöden och automatiserad marknadsföring, ökar försäljningen och minimerar det manuella arbetet.

SaaS-plattformen skalas enkelt till nya målgrupper med fullt stöd för internationell e-handel i olika länder. Starwebs drift är blixtsnabb och hanterar hundratals miljoner anrop varje månad. Dygnet-runt-jour ingår.

Ingen ”färdig” plattform uppnår allt detta. Därför har Starweb skapat en helt egenutvecklad e-handelsplattform under två decennier som använder den senaste tekniken och är Made in Sweden.

Vi på Starweb!

RasmusG - Starweb försäljning, Malmö

Rasmus

Försäljning 040-602 09 06

Per

Försäljning 040-602 09 00
Petra - Starweb Customer Success

Petra

Försäljningschef 040-643 80 06

Eddie

Support 040-602 09 00

Sofie

Support 040-602 09 00

Viktor

Support 040-602 09 00
Patrycja - Support och ekonomi

Patrycja

Support & ekonomi 040-602 09 00

Niclas

Supportchef 040-602 09 00

Nelya

Designer

Farid

Designer

Angelica

Designer

Johannes

Designchef

Nellie

Gränssnitt/UI

Daniel E

Head of UX/UI

Stina

Digital strateg - ADS/SEO 040-602 09 00

Emelie

Digital strateg - ADS/SEO 040-602 09 00

Nicholas

Digital strateg - ADS/SEO 040-602 09 00

Sebastian

Head of tech

Paul

Utvecklare

Patrick

Utvecklare

Henrik M

Utvecklare

Timothy

Utvecklare

Kevin

Utvecklare

Markus

Utvecklingschef & PO

Johan

VD & grundare

Vad ingår?

Många timmar investeras i varje handlare och designen kan skräddarsys för rätt unikitet. Butiken har ingen startavgift, plattformen är GDPR-kompatibel och det ingår kostnadsfri SSL-kryptering, flytthjälp och drifttekniker med dygnet-runt-jour. Professionell support finns på telefon, mejl och det går till och med chatta med Starweb direkt i administrationen.

Titta på Starwebs webinars. Allt från hur man skapar innehåll som inger förtroende, till att använda funktionerna på rätt sätt.

Ständig tillväxt inom e-handeln

Det pågår ett revolutionerande skifte i handeln från fysiska butiker till e-handel och omnikanal. I Sverige omsätter all e-handel drygt 300 miljarder per år, med en tillväxttakt på hela 15 %.

Nio av tio svenskar e-handlar och mobiler/surfplattor står för 50 % av alla köp. Precis som en fysisk butik behöver e-handeln inredas. Den kan bli stilren, rustik, flashig, sportig, mysig eller häftig. Varför inte skapa en cafékänsla eller sekelskiftes design.

Vilken identitet passar er?