Allt om Starweb

Välkommen till en bättre e-handelsleverantör

Med lång erfarenhet av e-handel jobbar Starweb med kunder inom alla segment i 100+ olika branscher. Allt från mindre e-handlare till några av Sveriges största företag.

Snart 20 år i branschen

Starweb grundades år 2000, har 20 anställda och kontor i Malmö och Stockholm. Vi jagar inte det senaste kvartalsbokslutet utan utmanar de större genom att hjälpa e-handlaren att öka sin försäljning genom smart konverteringsoptimering. Oavsett bransch eller storlek är du välkommen!

Vad ingår?

Många timmar investeras i varje kund. Designen skräddarsys alltid så att varje butik blir unik, och det går att utöka med sökmotoroptimering för att öka sin försäljning och stå ut från mängden.

Det ingår 3 timmar flytthjälp vid byte flytt från annan leverantör, dygnet-runt-jourhavande drifttekniker samt fri support på telefon, mejl och chatt direkt i webbutikens admin.

Med insiktsfulla webinars ges utbildningar i allt från hur man skapar innehåll som inger förtroende till att använda funktionerna på rätt sätt. Det är lika viktigt för oss att din verksamhet växer som det är för dig. Börja gärna med en 20 minuters demo av Starweb e-handel.

Egenutvecklad plattform

Starweb lösning är en egenutvecklad e-handelsplattform som påminner om världens mest använda hemsideverktyg WordPress, men är nischad för e-handel. Version 6 innehåller responsiv design, en supermodern admin med dra-och-släpp gränssnitt, kundsegmenterad målgruppsförsäljning samt blixtsnabb produktfiltrering. Komplexa funktioner som är enkla att använda.

Se gärna om alla funktioner som tillkommit de senaste 3 åren.

Ständig tillväxt inom e-handeln

Det pågår ett revolutionerande skifte i handeln från fysiska butiker till e-handel och omnikanal. I Sverige omsätter e-handeln 68 miljarder per år, med en tillväxttakt på ofattbara 17 %. Mobiler och surfplattor står för mer än 50 % av alla köp, vilket gör att många lämnar sajten om den inte är responsiv.

40 % av svenskarna e-handlar varje månad. Starweb drift skalas därför automatiskt upp och hanterar stora mängder order och besökare, oavsett vilken enhet som köpet sker ifrån.

Malmö

Stockholm

PREMIUM

Välkommen till en bättre e-handelsleverantör

Demo