Designpaket

En unik skräddarsydd design eller en färdig designmall? Oavsett vad du väljer så får du alltid en responsiv design som fungerar lika bra på dator, surfplatta och mobil. Frihet för din kund, men även för dig då du enkelt kan ta hand om dina kunder när du vill och var du vill. Beroende på din budget så kan vi skapa en trevlig design för 0 kr eller en otrolig design baserad på offert.

Kontakta mig

24 timmar skräddarsydd design

Se referensbutiker med över 20 timmar responsiv, skräddarsydd design inkl. genomgång.

En av våra skickliga webbdesigners går igenom ett upplägg för din butik och ger dig en offert.  Butiken får ett skräddarsytt, responsivt utseende som gör att din butik verkligen står ut från mängden. Layout, färger och typsnitt anpassas efter din verksamhet.

Vi testar att din nya design fungerar lika bra på dator, surfplatta och mobil. Designen anpassas för Google Chrome, Firefox, Safari samt de två senaste versionerna av Internet Explorer.


Skicka in förslag på hur du tänkt att din design ska se ut. Givetvis går det bra att utöka med fler designtimmar.

Pris 22 495 kr, men endast 11 200 kr i PREMIUM, eller 14 995 kr i PLUS.

Exempel på 24h+ design

12 timmar skräddarsydd design

Se referensbutiker med upp till 12 timmar responsiv, skräddarsydd design inkl. genomgång.

En av våra skickliga webbdesigners går igenom upplägg med dig, och skapar ett skräddarsytt, responsivt utseende som gör att din butik verkligen står ut från mängden. Layout, färger och typsnitt anpassas efter din verksamhet.

Vi testar att din nya design fungerar lika bra på dator, surfplatta och mobil.

 

Skicka in förslag på hur du tänkt att din design ska se ut. Givetvis går det bra att utöka med fler designtimmar.

Pris 11 295 kr och ingår kostnadsfritt i PREMIUM, eller endast 3 800 kr i PLUS.

Exempel på 12h design

8 timmar skräddarsydd design

Se referensbutiker med upp till 8 timmar responsiv, skräddarsydd design inkl. genomgång.

En av våra skickliga webbdesigners går igenom upplägg med dig, och förutom det som ingår i Skräddarsydd design, 2 timmar anpassas även butikens layout. Det innebär att det finns tid till att lägga in ett snyggt bildspel på din startsida, färglägga och flytta omkring övriga bilder, texter och annat i din butik efter önskemål, samt kan lägga in en bakgrundsbild.

 

Givetvis går det bra att utöka med fler designtimmar.

Pris 7 495 kr och ingår kostnadsfritt i PLUS, eller endast 5 700 kr i MELLAN.

Exempel på 8h design

2 timmar design

Se referensbutiker med upp till 2 timmar responsiv design inkl. genomgång.

En av våra skickliga webbdesigners går igenom upplägg med dig, och anpassar därefter färgerna samt beskär din befintliga logotyp i en av våra responsiva designmallar.

Pris 1 895 kr och ingår kostnadsfritt i MELLAN / SMART BAS.

Exempel på 2h design

Offert

950 kr per timme, t ex för att skapa något helt unikt eller ta fram en tryckvänlig logotyp från grunden. Kontakta oss om du har andra designönskemål så tar vi gärna fram ett kostnadsfritt förslag.

Vi förverkligar din vision

För att skapa en design som fungerar till din butik behöver vi veta litet mer om din verksamhet och dina önskemål kring designen. Med hjälp av designunderlaget tar våra designers fram ett genomarbetat förslag och kontaktar dig inom kort. Snart har webbutiken fått det yttre den förtjänar.

DESIGNUNDERLAG