Väx snabbare online

Starweb hjälper dig med rätt fokus, teknik och kompetens

Automation tar e-handeln till nästa nivå

För tillväxt krävs automation så att alla flöden kan skalas upp; orderhantering, marknadsföring, produktutbud etc. Med Starweb kan din verksamhet växa snabbt till tusentals produkter, flera lager och butiker, återförsäljare och hela vägen till internationell e-handel.

Support med 99% kundnöjdhet!

Vi har 20 års kunskap av e-handel och har byggt bort hindren direkt i plattformen. Resten löser vår professionella support. Starweb kontaktar och hjälper dig flera gånger under resan med tips, råd och erfarenhet.

Helhetsleverantör för e-handlare

Starwebs specialister gör så att design och marknadsföring går hand i hand och skapar en wow-känsla för både besökare och för Google. Utvecklare, designers och sökmotoroptimerare arbetar tillsammans hos oss så att teknik, SEO-texter samt design fungerar ihop.

Investera i din företagsidentitet

Starweb formar butikens design ner till minsta pixel. Vi visar möjligheterna inom din bransch och hur rätt design konverterar besökare till betalande kunder. Skräddarsydd design som sticker ut med stil, varumärke och känsla.

Startutbildningen är kostnadsfri!

Vi utbildar dig i e-handel vid två utbildningstillfällen i våra större butiksstorlekar. Det finns en tydlig onboardingprocess och du vet hela tiden vad Starweb utför och vad du förväntas utföra.

Flytta till Starweb

Starweb hjälper till med flytten från din befintliga plattformen. Tillsammans enas vi om vilka delar som ska utföras, och vilka delar som ni vill anlita Starweb till. Vi är 30+ anställda, börja gärna med ett möte.

Vilken e-handel passar bäst för tillväxt?

Starweb är en helhetsleverantör av e-handel. Tusentals har fått hjälp att växa.

Premium

Starweb hjälper dig med rätt fokus, teknik och kompetens

Platinum

Starweb hjälper dig med rätt fokus, teknik och kompetens