Växande e-handlare

Nå tillväxt med rätt e-handelsplattform

E-handel utan hinder

För växande e-handlare ska tekniken underlätta tillväxten.

Starweb är en helhetsleverantör inom e-handel som har hjälpt tusentals e-handlare. Vi bryr oss och finns med er hela vägen!

Starweb Wohnzimmer Kundcase

2 min
Wohnzimmer.se har flyttat till Starweb och vuxit markant genom automatiserade orderflöden och Starwebs SEO/ADS marknadsföring.

Skala upp & väx

När tillväxten kommer krävs det automatik för att ta e-handeln till nästa nivå. Alla flöden måste kunna skalas upp; från orderhantering, marknadsföring, produktutbud till drift, support och know-how.

Med Starwebs plattform går det att växa med 10.000-tals produkter och ordrar. Sedan växa vidare till flera lager och butiker, till nya branscher, till återförsäljare och hela vägen till fullskalig internationell handel.

Support & know-how

Starweb har 20 års kunskap av e-handel och har byggt bort de flesta hindren direkt i plattformen. Övriga hinder löser vår kunniga support alternativt partners.

För Starweb är det en självklarhet att vara tillgängliga och fokusera på hur ert bolag ska utvecklas. Vi följer upp och kontakta er flera gånger längst resan för att se så att ert bolag växer i rätt takt.

En enhetlig marknadsföring

En utmaning som ofta uppstår är när utvecklare av plattformen, designers och sökmotoroptimerare sitter separat hos flera olika företag som försöker prata sig samman för att justera teknik, SEO-texter och design. Det går sällan bra.

Starweb är en helhetsleverantör. Våra specialisterna jobbar tillsammans och skapar en enhetlig wow-känsla för besökare genom att bygga en unik företagsidentitet.

Process & utbildning

Hos Starweb finns en tydlig onboardingprocess. Det är hela tiden uttryckt vilka delar som Starweb utför och vilka delar som ni utför.

Starweb håller i utbildningar av plattformen och rekommenderar att man börjar med en online demo, eller att vi träffas på kontoret i Malmö alternativt Stockholm.

Design & identitet

Från era tankar och visioner formar Starweb designen ner till minsta pixel. Starweb visar möjligheterna inom er bransch, inspirerar och hjälper till att konvertera besökare till betalande kunder.

Vid beställning av ny butik, gör som merparten av våra handlare och skräddarsy designen. Få den unika identitet som krävs för att stå ut bland konkurrenterna.

Flytta till Starweb

Starweb hjälper till med flytten från en befintlig plattform och deltar gärna i planeringen av flytten med er.

Tillsammans enas vi om vilka delar som ni vill utföra, och vilka delar som ni vill anlita Starweb till.

Vilken butik passar växande e-handlare bäst?

För att växa smidigt rekommenderas PREMIUM eller B2B PREMIUM.

Automatiserad e-handel som är redo för tillväxt.

Fortsätt e-handelsresan med Starweb

Boka en online demo och se hur Starweb kan skala upp ert e-handelsbolag.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.

PREMIUM

Nå tillväxt med rätt e-handelsplattform

B2B PREMIUM

Nå tillväxt med rätt e-handelsplattform