Omnikanal med Starweb

Specter kassasystem

För en eller flera butiker

Specter affärssystem och kassasystem är båda webbaserade och inbyggda i ett enda system.

Underlätta med Click & Collect

Att låta dina kunder beställa produkter i din webshop och hämta ut dem i butiken, så kallad Click & Collect, blir busenkelt med Specters kassasystem integrerat med en webshop. Så fort produkten säljs i webshopen reserveras den i Specter.

När kunden kommer till butiken är det bara att plocka upp ordern i kassan och antingen ta betalt eller lämna ut den om kunden redan betalt online.

Smidig lagerhantering, även för kedjor

Personalen i butikerna kan enkelt göra inleveranser. Behövs artikeletiketter, med t.ex. streckkod och pris, kan dessa skrivas ut direkt i samband med inleveransen. Artikelregistret är detsamma för alla butiker och kan administreras från vilken dator som helst. Vid behov kan olika prislistor användas per butik.

Var du än är kan du se aktuell försäljningsstatistik för varje butik, direkt i din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Få full koll på försäljningen även om du har ledigt.

Priser

  • Du kan välja mellan integration av Sharespine eller Zwapgrid:
    • Sharespine pris är från 295 kr/mån för 100 order/mån, samt startavgift från 2 200 kr. Bindningstiden är 12 mån.
    • Zwapgrid pris är från 500 kr/mån för 200 order/mån. Ingen startavgift. Bindningstiden är 0 mån.
  • Starweb pris för vårt API är 0 kr.
  • Specter tar betalt från 1060 kr/mån för funktionerna Butikskassa, Lagerhantering, Order/Faktura och Webshop-koppling. Startavgift och eventuell hårdvara tillkommer från Specter.

Total månadshyra av butikskassa och integration är från 1560 kr/mån exkl. hårdvara. Konfiguration av kassan från Specter ingår, på distans.

Med reservation att våra partners eventuellt kan ha gjort prisjusteringar.

Kontaktuppgifter

Kontakta först Sharespine eller Zwapgrid, och sedan med Specter. Säg då gärna att du använder Starweb e-handel. När allt är klart tar de kontakt med oss.

Sharespine integration

Zwapgrid integration

Specter affärssystem

Starweb ringer dig

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Integritetspolicy.