Pressrelease: Fortnox och Starweb stärker sitt samarbete genom certifierat partnerskap

Det redan mångåriga samarbetet mellan Starweb och Fortnox stärks nu ytterligare då e-handelsplattformen har blivit utvald att ingå i Fortnox nya satsning på ett certifierat partnerprogram. Starweb blir därmed den första certifierade e-handelsplattformen.

 

I Starwebs e-handelsplattform hanteras hela orderflödet för såväl B2C, B2B och omnikanal. Som ett led i att minska administration och onödigt dubbelarbete förbättras kopplingen till Fortnox löpande. Med nya funktioner till betalleverantörer som möjliggör att summan på lagd order automatiskt dras, och att logistiken hanteras i princip helt automatiskt kan Fortnox-integrationen automatiskt överföra produkt-, order- och kundinformation till Fortnox för en smidig fakturering och bokföring.

Utöver att integrationen blir kostnadsfri från både Starweb och Fortnox går det även att fritt välja om Starweb eller Fortnox ska vara styrande system med kontroll över lager, priser, återförsäljare med mera.

 

”Vi är mycket glada och stolta över att stärka vårt redan fina samarbete med Fortnox. Redan idag har vi många gemensamma kunder som antingen är e-handlare eller omnikanal-kunder och med det nya partnerprogrammet kommer än mer fokus läggas på ny funktionalitet och smidiga arbetsflöden.”
Johan Lindstedt, VD på Starweb

”Vi är glada att ha Starweb som certifierad integrationspartner till Fortnox. Starweb är specialister inom sitt område och tillför ett stort värde till våra kunder inom e-handel, dessutom gör integrationen att e-handelsföretag kommer att kunna spara mycket tid på sin administration och kunna fokusera mer på sin egen verksamhet.”
Eric Damberg, Partneransvarig på Fortnox

 

Läs pressreleasen på mynewsdesk.

 

 


Om Starweb
Starweb AB grundades år 2000 och erbjuder en modern, responsiv e-handelsplattform med fokus på försäljning och konvertering. Med mer än smarta funktioner har Starweb över 800 nöjda kunder bl.a. Arla Foods, Orkla Foods, TUI fly, Sveriges Radio och Synsam.

Om Fortnox
Med över 180 000 kunder är Fortnox Sveriges ledande leverantör av molnbaserade lösningar för ekonomi och administration för mindre företag, föreningar, skolor och redovisningsbyråer. Läs mer på fortnox.se