Ett andra skyltfönster

Butikerna

Fyra av fem handlar på nätet.  Oavsett om din verksamhet är stor eller liten eller saluför produkter eller tjänster, behövs ett bra verktyg för ökad närvaro på nätet. Framtiden ligger i att nyttja alla kanaler i sin verksamhet och att öka närvaron där kunden finns.

Öka din försäljning med en smart e-handel, som även kan användas som en hemsida, optimerad för mobiler och förbli konkurrenskraftig!

 

SE DEMOBUTIK

Erbjudande till Butikernas medlemmar

PREMIUM

Medlemspris 3395kr/mån (ord pris 3795kr/mån)

Personlig e-handel och avancerade funktioner med egen intelligens får kunden att avsluta sitt köp eller handla mer. PREMIUM-butiken erbjuder samma möjligheter till merförsäljning som endast de största handlarna tidigare kunnat göra, till en bråkdel av kostnaden.

 

ongo

Nilssons i Svedala starta e-handel

PLUS

Medlemspris 2295kr/mån (ord pris 2495kr/mån)

PLUS-butiken ger dig redskapen att ta din handel ett steg längre, vare sig du är en renodlad e-handlare eller om e-handeln kompletterar din fysiska verksamhet.En innovativ butik som snabbt blir oumbärlig.

 

Att utöka med e-handel har många fördelar

  • Nå en större kundgrupp, där kunden finns i mobil, läsplatta & dator
  • Försäljning utanför verksamhetens öppettider – dygnet runt!
  • Ge mer information om produkter och tjänster, samt om krav på leverantörerna, diverse certifieringar etc
  • Stärker ditt varumärke

Vi kan e-handel och omnikanal!

Under 16 år har vi haft nöjet att följa många verksamheter på deras e-handelsresa. Idag har vi över 800 nöjda kunder. Se våra referenser.

Tillsammans med Hogia har Starweb tagit fram fyra omnikanal-lösningar med en snygg och responsiv webbutik. Två för mindre handlare och två för större handlare. Gemensamt är en sömlös omnikanalupplevelse med en betydligt enklare administration och bokföring. Du slipper risken att hamna mellan två leverantörer, vi ansvarar för att systemen kommunicerar så att du kan växa med dina omnikanaler. Kontakta oss för medlemspris.

Hör av dig på sales@starweb.se eller telefon 040 – 60 20 900 så hjälper vi dig igång!