Prisjämförelse PriceRunner, PrisJakt m fl

Behöver ditt företag och dina produkter synas mer?

På prisjämförelsesajter kan kunderna själva jämföra hur du ligger till prismässigt mot dina konkurrenter. Oftast är det smart att vara billigast på några få produkter och dyrare på andra. Då kan du få många beställningar men ändå hålla en bra ekonomi.

 

  • Koppling till Pricerunner.se
  • Koppling till Prisjakt.nu
  • Koppling till Prisvis.se
  • Koppling till Shoppinghuset.se
  • Koppling till Annonsera.se

PriceRunner och Starweb

Prisjakt och Starweb

Allt sker automatiskt

Prisfilen sköter sig helt automatiskt, och butiken ser till att dina priser, beskrivningar m.m hos de prisjämförelsesajterna du anslutit dig till alltid är uppdaterad. Du listas alltid med ditt senast uppdaterade pris, utan manuellt arbete.

Vad kostar funktionen?

Funktionen är kostnadsfri och ingår i samtliga Starwebs butiksstorlekar.

Prisjämförelsesajterna tar oftast betalt per klick (CPC) från deras hemsida för att nå din butik.

 

Kontaktuppgifter

Börja med att ta kontakt med de prisjämförelsesajter du vill vara med på och säg då gärna att du använder Starweb e-handel. Hör därefter av dig till oss eller lägg en beställning.

 

Pricerunner.se
Starwebs kunder har lägre klickpriser på ljud, bild, dator och mobilkategorierna under 3 mån! Hänvisa till detta erbjudandet.

 

Prisjakt.nu
Ingen annan pris- och produktjämförelsetjänst i Sverige har fler produkter och priser indexerade inom hemelektronik-området.

 

Prisvis.se
Prisvis.se är en webbplats som tillhör LeGuide.com Group. Frankrikes främsta självständiga shoppingguide, shoppingsökmotor och prisjämförelsetjänst i Europa.

 

Shoppinghuset.se
Starwebs kunder får tillgång till ett attraktivt ”prova-på-paket”. På Shoppinghuset kan du framhäva din butik på ett snyggt och professionellt sätt.

 

Annonsera.se
Gratis annonsering för både företagare och privatpersoner. Du får en egen profilsida med kort presentation av företaget och länk till Starwebbutiken.