Prisjämförelse hos Kelkoo, ShopALike

Behöver ditt företag och dina produkter synas mer?

På prisjämförelsesajter kan kunderna själva jämföra hur du ligger till prismässigt mot dina konkurrenter. Oftast är det smart att vara billigast på några få produkter och dyrare på andra. Då kan du få många beställningar men ändå hålla en bra ekonomi.

 

  • Koppling till Kelkoo.se
  • Koppling till Shopalike.se
Kelkoo och Starweb

Allt sker automatiskt

Prisfilen sköter sig helt automatiskt, och butiken ser till att dina priser, beskrivningar m.m hos de prisjämförelsesajterna du anslutit dig till alltid är uppdaterad. Du listas alltid med ditt senast uppdaterade pris, utan manuellt arbete.

Vad kostar funktionen?

Starwebs pris för tillbehöret är 0 kr/mån utan startavgift. Avtalstiden är 1 mån.
Tillbehöret ingår i samtliga Starwebs butiksstorlekar.

Prisjämförelsesajterna tar oftast betalt per klick (CPC) från deras hemsida för att nå din butik.

 

Kontaktuppgifter

Börja med att ta kontakt med de prisjämförelsesajter du vill vara med på och säg då gärna att du använder Starweb e-handel. Hör därefter av dig till oss eller lägg en beställning.

 

Kelkoo.se
Kelkoo samarbetar med flera av Sveriges största portaler. De tjänster man finner på Kelkoo återfinns idag även på shoppingkanalerna på AllaAnnonser, Telia Startsidan och Telia Företagssidan.

 

Shopalike.se
ShopAlike.se är en shoppingportal som samlar miljontals varor från mode- och livsstilsbutiker. Tack vare smarta sökfilter hittar besökarna snabbt vad de letar efter vilket leder till att trafiken från ShopAlike.se konverterar riktigt bra. Starwebs kunder får 100 fria klick / mån i tre månader.