Sello

Med Sellos smidiga e-handelslösning så kan du enkelt nå miljontals nya kunder- nationella som internationella på över 60 olika marknadsplatser, samtidigt som du effektiviserar och automatiserar ditt arbetsflöde. 

Att börja sälja på en eller flera marknadsplatser kan kräva mycket tid om man gör det utan hjälp, likaså att hantera försäljningen på dessa. Din personliga Onboarding Manager på Sello hjälper dig knyta ihop dina system och marknadsplatser så att du kan hantera din försäljning precis som du är van vid. Order, produkt- och fulfillment-synk kommer ske automatiskt. 

  • Ingen startkostnad. 
  • Automatiserat flöde 
  • Personlig onboarding manager (kostnadsfritt). 
  • Tillgång till 60+ marknadsplatser 
  • Automatiskt kampanjfunktion 
  • Analysverktyg 
  • Automatisk orderinläsning var 10e minut 
  • Automatisk ordersynk till affärssystem var 10e minut

Starweb + Sello

Sello hjälper dig som Starweb-kund att koppla ihop din e-handel till Sello, sedan hämtar de automatiskt in dina produkter. Ordrar som kommer från marknadsplatser kommer automatiskt skickas till Starweb. Så fort du levererat ordrarna i Starweb så kommer Sello hämta in denna information och skicka det vidare till marknadsplatserna. 

Sello hjälper dig nå miljontals nya kunder på marknadsplatser och matchar er nuvarande produktdata mot de krav marknadsplatserna kräver, så att ni slipper göra jobbet manuellt. Samtidigt som Sello ser till att order- och fulfillment synkar automatiskt till och från Starweb. 

Om Sello

Sello är ett familjeägt bolag som används av över 2 000 företag världen över. Med sin smidiga e-handelslösning kan de hjälpa dig att komma igång på några av världens största online-marknadsplatser, där Zalando, Åhléns, Amazon, Stadium och Miinto endast är några exempel. Med över 16 års erfarenhet av e-handel och speciellt marknadsplatser så besitter deras team stor kunskap och information om de nyaste hemligheterna som får din e-handel att växa nationellt som internationellt.