Blixtsnabb kundanpassad produktfiltrering

Hitta fort rätt bland 1000-tals produkter

Gör det enkelt för besökaren att filtrera fram rätt produkter efter kundanpassade egenskaper som åldersgrupp, varianter, varumärken och prisintervall. Egenskapsfälten skapas helt fritt utifrån produktsortimentets förutsättningar.

 

  • Blixtsnabb produktfiltrering, allt sker i realtid
  • Bestäm själv vilka egenskaper som ska filtreras på
  • Filtrera på flera egenskaper samtidigt
  • Filtrera på prisintervall, t ex 300-500 kr
  • Avancerad sökteknik till en bråkdel av kostnaden

Överlägsen produktfiltrering

Filtrera på flera egenskaper samtidigt

Att hitta bland 1000-tals produkter kan vara som att leta efter en nål i en höstack. Med en blixtsnabbt respons blir det möjligt att filtrera bland mängder av produkter och hitta det man söker på någon sekund.

Endast de största handlarna på nätet har tidigare kunnat erbjuda en sådan kundanpassad produktfiltrering. Med PREMIUM får alla samma möjlighet, fast till en bråkdel av kostnaden.

Obegränsat antal söktaggar

Taggar underlättar både när man söker efter en specifik produkt eller när man söker inspiration. Genom att tagga produkter med egenskaper som är intressanta för besökaren ex barn 1-4 år, miljövänligt, material eller användningsområde blir det både enklare och snabbare för kunden att genomföra sitt köp.

Förutom söktaggar indexeras priser, tillverkare, lagersaldo samt varianter som färg och storlek helt automatiskt. Besökaren hittar enkelt rätt produkt genom att filtrera på åldersgrupp, material, färg, storlek och inom ett visst prisintervall ex 300-500 kr.

Du väljer själv om du vill filtrera på varianter i hela butiken, eller för varje kategori.

Filtrering i sökresultatet

I PREMIUM används Elasticsearch för själva sökfunktionen. Det innebär både snabba och mer relevanta sökträffar. Sökningen sker på det valda språket och den valda valutan.

Den överlägsna produktfiltreringen används på samma sätt i själva sökresultatet och därigenom finns det möjlighet till en förfinad sökning inom sökresultatet. Ännu enklare att snabbt och lätt hitta rätt produkt!

Om man dessutom är inloggad tar sökfunktionen och filtreringen hänsyn till kundgrupp och visar endast utvalda produkter som då kan filtreras efter kundgruppspriset.

Sök med filtrering

Teknik

Produktfiltreringen bygger på Amazon Elasticsearch och möjliggör en ögonblicklig respons när kunderna letar bland mängder av produkter och varianter.

Ett resultat som inte går att uppnå med en enkel databas.

Din e-handel är fylld med spännande information, utmaningen för e-handlare har alltid varit att låta sina kunder få tillgång till rätt information, hela tiden och i realtid.

Elasticsearch är en skalbar sök-, och analysmotor som laddar information i realtid, även fulltextsökningar. Det blir möjligt att utforska enorma mängder information på någon sekund.

Avancerad sökteknik som kan skräddarsys efter dina kunders behov.

Starweb har driften hos Amazon Cloud (AWS)

Tips! Använd en mer personlig känsla och låt kunden filtrera efter personlighet (busig, sportig, fashionista), musikstil (jazz, rock, disco) eller efter anledningar (födelsedag, examen, jubileum).

Vad kostar funktionen?

Överlägsen produktfiltrering ingår endast i PREMIUM och Smart Handel PREMIUM, och går ej att hyra som ett separat tillbehör.

Kontaktuppgifter

Hör av dig till oss eller lägg en beställning.