Marknadför e-handeln

Utan besökare sker ingen försäljning

Syns bland tusentals konkurrenter

Marknadsföring är A och O.

Även om man har automatiserat alla flöden, har en perfekt design och fantastiska produkter så måste de marknadsföras i alla tänkbara kanaler för att få besökare som handlar.

I de flesta branscher finns tusentals konkurrenter. Grafisk profil, design, stil, varumärke, annonsering och SEO behöver vara enhetliga, professionella och inte spreta åt olika håll. Alla andra e-handlare har lika goda förutsättningar som er att lyckas, därför måste man stå ut och våga satsa på företagets identitet!

Google Ads >

Kom igång och annonsera på Google för omedelbar synlighet. Det går snabbt, är effektivt och man kan göra A/B tester så att rätt annons visas för rätt målgrupp.

Bestäm själva vilken klickbudgeten hos Google medan Starweb utför arbetet åt er varje månad.

Sökmotoroptimering (SEO) >

E-handeln upplevs som professionell, trygg och ni klättrar i Googles sökresultat med rätt sökmotoroptimering. Starweb skriver texter på er sajt, internlänkar mellan sidor och skapar ett tydligt fokus på att öka antalet köp (konvertering).

En bra SEO-strategi är nästan ett måste för att sälja och synas online.

Facebook Ads >

Syns där kunderna finns – på Facebook. Hela 51% av svenskarna använder Facebook varje dag! Med retargeting annonser hittar Starweb kunder som tidigare har visat intresse för er butik, samt era befintliga kunders “look-a-likes”.

Prisvärd annonsering med stor potential.

Skräddarsydd design >

Som helhetsleverantör hjälper Starweb er, från tankar och visioner till skräddarsydd design. Idag krävs en företagsidentitet som verkligen står ut.

Starweb visar möjligheterna inom er bransch, inspirerar och hjälper till att konvertera besökare till betalande kunder.

Get a Newsletter >

I kontot ”FREE” ingår 1000 kostnadsfria mejlutskick varje månad med Starwebs plattform.

  • Skapa ett konto och logga in på Get a Newsletter för att hämta deras API-nyckel.
  • Gå sedan till Starweb admin > Kunder > Ändra markerade kunder > Exportera till Get a Newsletter och ange API-nyckeln. Eller kontakta Starweb support.

Google Shopping, Instagram och Facebook

Marknadsför produkter på Google Shopping, Instagram shopping och i Facebook butik. Visa upp Instagram-flödet i butiken, använd Youtube-filmer på produkter, gör remarketing via Facebook pixel och låt besökare dela produkter i sociala medier.

Prisjämförelsesajter

Med produkter som är värda att prisjämföras bör ni synas på Kelkoo, ShopALike, Prisjakt och Pricerunner. Produktpriser och beskrivningar är alltid uppdaterade utan manuellt arbete.

Läs i hjälpmanualen om prisfiler och prisagenter. Hos Starweb ingår integrationen, allt som krävs är avtal med respektive sajt.

 

Marknadsplatserna Amazon, Zalando, Tradera mfl >

Marknadsföring via olika marknadsplatser. Sälj i multipla försäljningskanaler – samtidigt.

Allt från Amazon, Zalando, Åhlens, CDON, Afound (H&M), Ebay, Etsy, Let’s deal, Miinto, Fyndiq, Groupon, Tradera mfl. Sälj på 20+ marknadsplatser i hela världen!

Miinto modeplattform >

Miintos modeplattform når rätt målgrupp inom mode i Danmark, Sverige, Norge, Nederländerna, Belgien och Polen med totalt 1 miljon besökare/mån. Många ‪missar möjligheten att ‪drastiskt utöka sin marknad, som ofta är kostsamt, särskilt de som redan ‪har en fysisk butik.

Bli del av en större gemenskap av fristående modebutiker och länkas samman med hundratals partnerbutiker. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬Hos Starweb ingår integrationen till Miinto.