Omnikanal som passar alla områden

Med skräddarsydd design som får din butik att stå ut från mängden

Prova Omnikanal i 30 dagar!

Har du 50 sekunder?

Vill du också ha en e-handelslösning som är lätt att tycka om? Det kostar inget att prova, men det finns allt att vinna. En webbutik som är enkel att hantera, med massor av säljande funktioner och dessutom riktigt snygg. Se själv!

 • Lika bra för ALLA branscher

  Låter det för bra för att vara sant? Starweb e-handelslösning passar alla typer av områden, oavsett vad du säljer eller till vem du säljer. Vår lösning hanterar både B2B, B2C, omnikanal och internationella kunder.

 • Design ingår ALLTID

  En butik som står ut från mängden. Vid beställning ingår alltid designtid då våra kreativa designers skapar din skräddarsydda och självklart responsiva design. De flesta önskningar går att uppfylla och det finns många fina butiker att inspireras av.

 • Vi hjälper DIG på vägen

  Vi kan e-handel och hjälper dig på vägen med hur du bäst använder funktionaliteten i webbutiken. Under första året följer vi upp vid hela tre tillfällen, för att säkerställa att du inte bara får en bra start utan fortsätter att vara framgångsrik.

 • Omnikanal gynnar alla och administrativt är det rena drömmen. Då all artikelhantering görs i Hogia Retail är normalt en del fält låsta i webbutiken, men här har du möjlighet att testa alla webbutikens funktioner. Om du redan är kund hos Hogia Retail är det möjligt att koppla på webbutiken för att prova hela flödet.
 • Omnikanal gynnar alla och administrativt är det rena drömmen. För att bäst dra nytta av all funktionalitet som omnikanal systemen tillsammans kan erbjuda, rekommenderar vi att hantera all administration kring kunder, artiklar och order i Starweb. Bokföring, fakturering och fysisk kassa hanteras i Hogia Smart.